"Романтична комедія" Кертіс Сіттенфельд: враження від роману

Нарешті я це зробила. Зібрала волю в кулак... і написала свою думку про "Романтичну комедію" Кертіс Сіттенфельд. З першої сторінки мене зачарував вайб цієї книги. Історія відгукнулася в мені, бо, незважаючи на моє захоплення детективами, я полюбляю романтичні історії. Це була справжня віддушина після низки трилерів і детективів (+документалістики, ага).

Головна героїня — сценаристка Саллі, яка пише скетчі для гумористичного шоу та вважає, що стосунки — це не для неї, і взагалі — вона багато думає... І тут, у якості запрошеного гостя, до них завітав відомий співак. Між ними зав'язалися дружні відносини, і Саллі починає змінювати свої думки та ставлення до життя.

Особливо мені сподобалося, як авторка передала атмосферу бекстейджу. Це нагадало мені про серіал "Ранкове шоу" (американський серіал про телеіндустрію, якщо коротко) - та сама суміш гумору, драми та, звісно, романтики. 

Підсумовуючи, "Романтична комедія" - це легке та приємне читання, яке дозволяє відпочити від складних сюжетів і насолодитися простою історією кохання. Герої приємні, хоч сюжет і досить передбачуваний, але саме ця передбачуваність і створює відчуття затишку і спокою.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Катерина Кресало
Катерина Кресало@Kateryna.Kresalo

10Прочитань
4Автори
1Читачі
На Друкарні з 28 серпня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається