Розділ 2

Я вже знала, що сьогодні мені знадобиться допомога. Велика кількість лайнових ситуацій в один день — змушує мене або телефонувати моєму психологу, або відкорковувати пляшку вина. Сьогодні вибір впав на другий варіант. Конкретніше — на Фраголіно червоне, напівсолодке.

Я завжди обираю цей варіант, коли хочеться замкнутись в собі і ні з ким не розмовляти.

Глянувши на мою брудну сорочку, розмазану туш і бутилку вина з пачкою прокладок «Always» на продуктовій стрічці — продавчиня на касі виявила неабияке розуміння до мене! Тож, не стала задовбувати мене стандартними питаннями про картку постійного клієнта, чи збираю я фішки та чи потрібен мені пакет.

Спокій і вино — це все, що мені потрібно було на сьогоднішній вечір…

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Щоденник [не]ідеальної
Щоденник [не]ідеальної@jey.key

•роби каву і читай від початку

193Прочитань
2Автори
6Читачі
На Друкарні з 31 липня

Більше від автора

  • Розділ 7

    Він міцно притиснув мене до себе, щоб я не змогла вирватись і почав штовхати в свою машину. Спочатку я пробувала від нього вирватись і щосили намагалась звільнити собі руки. Зізнаюсь чесно, я давно не відчувала такого страху!

    Теми цього довгочиту:

    Аб'юз
  • Розділ 6

    Мої рухи під клубне «тиц-тидиц» нагадують більше підбиту чайку, ніж сексі-діву… Але! Включіть мені «Ой, Марічко, чичері, чичері» і я підірву ваш клятий танцпол :)

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Розділ 5

    Я ще раз швидко глянула на себе в дзеркало. Від думки, що я ше не виглядаю, як пристаркувата вульгарна цьотка з OnlyFans, а виглядаю, як елітна повія - стало дещо легше…

    Теми цього довгочиту:

    Жінка

Вам також сподобається

Коментарі (4)

Спробуйте Шато Барон від Віла Крім, якщо полюбляєте біле). Читаю далі.

Вам також сподобається