Проект знаходиться на самому початку свого шляху. На такому початку , що навіть тапалки там немає , але від фармилки до метавсесвіту + замут на L2 - це те, що намагатимуться реалізувати на базі City Holders. Звучить круто, згодні? Не дивлячись на це , в телеграмі вже 750к користувачів.

Будуйте будиночок хом'яка:

На даний момент програма не запущена, поки працює тільки ранній доступ - приєднуємося і кличемо друзів, першопрохідники можуть розраховувати на бонус. Оффіційний запуск відбувся вчора але повноцінний додаток з грою обіцяють в цьому місяці.Це буде дійсно шось цікаве)

Шлях до метавсесвіту:

Розробники планують розширення CITY HOLDER до метавсесвіту. Це дуже крутий напрямок, і хлопці працюватимуть над його реалізацією. Проект обіцяє стати частиною нової доби віртуальних світів. Це станеться не відразу, проект має пройти кілька етапів розвитку.

Розвиток на другому рівні (L2):

Хто мене активно читає, той не раз бачив мої заклики звертати увагу на продукти, пов'язані з рішеннями другого рівня. Знаю, що планується зробити на L2 і в даному проекті, як і якою мірою це буде реалізовано, я не знаю, але як мінімум робота в цьому напрямку говорить про розуміння ринку та тенденцій розробниками CITY HOLDER.

Лістинг та вихід на біржі:

Деякі канали вже підхопили рекламу проекту і починають роздмухувати тему про те, що лістинг тут точно буде, розповідають, які токени формуються і мовляв, уже йдуть переговори з біржами. Чого тільки не зробиш заради рефералів, клоуни.

Звісно, ​​проект працюватиме у цьому напрямі, але зараз він перебуває на самому старті складного шляху. Питання щодо токена — це середньострокова перспектива ( 5-8 місяців) , зараз команді набагато важливіше налагодити складну інфраструктуру та якісну гейміфікацію для утримання уваги.

Загальний висновок:

CITY HOLDER - не просто гра, це проект з широкою і складною ідеєю, що має всі шанси на успіх, якщо вдасться реалізувати задуми на рівні метавсесвіту та впровадження L2 рішень. Зареєструйтесь зараз і станьте частиною цієї захоплюючої пригоди! Усі посилання в моєму Тг каналі , бо тут банять …

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
The Individual Power
The Individual Power@TheIndividualPower

Crypto /music/ life

894Прочитань
1Автори
2Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • А коли настає альт-сезон?

    На тлі загального спаду багато альткоїнів пережили криваву лазню, втративши від 30% до 70%. Це падіння змусило багатьох "аналітиків" сумніватися у можливості настання альт-сезону. Не варто переживати, альтсезон буде

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • А чи можна Ваш гаманець?

    Все частіше можна почути фрази на кшталт: "тільки некастодіальні гаманці", але що це означає і які гаманці взагалі бувають? Давайте заглибимося в цю тему та зрозуміємо, які переваги пропонують різні типи гаманців.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається