Threads отримав 10 мільйонів користувачів за один день, чи справді це вбивця Twitter?

Meta, материнська компанія Facebook, Instagram та WhatsApp, у середу, 5 липня, оголосила про запуск свого додатку Threads, який, як очікується, стане конкурентом Twitter.

Threads - це додаток для обміну текстовими повідомленнями та приєднання до публічних дискусій, який вже за кілька годин після запуску набрав мільйони користувачів. За лічені хвилини після запуску акаунти в ньому створили такі бренди, як Billboard, HBO, NPR та Netflix.

Дебют Threads відбувся у складний момент для Twitter, який нещодавно запровадив нові обмеження на перегляд твітів, особливо для неперевірених акаунтів, які не оплатили підписку на платформу, що викликало невдоволення користувачів.

Що пропонує Threads

На відміну від більшості користувачів Twitter, які обмежені 280 символами, користувачі Threads можуть публікувати дописи довжиною до 500 символів і завантажувати відео тривалістю до п'яти хвилин.

В дописах також можна ділитися активними посиланнями на інші сайти. Користувачі мають можливість писати повідомлення, блокувати користувачів, скасовувати підписку та інше. Крім того, користувачі можуть виключати відповіді, які містять певні слова.

Розроблений під керівництвом команди Meta в Instagram, Threads має на меті стати прямим конкурентом Twitter, дозволяючи користувачам ділитися текстом, фотографіями та відео. Додаток має тісну інтеграцію з Instagram, що дозволяє користувачам ділитися певними публікаціями в Instagram, історіями або відео з IGTV.

Користувачі можуть почати використовувати Threads одразу ж, увійшовши до свого акаунта в Instagram. Вони можуть змінювати свій профіль виключно для Threads, зберігаючи своє ім'я користувача та автентифікацію в Instagram.

Вони також можуть підписатися на ті самі акаунти, що й в Instagram, і знайти більше людей, яких цікавлять ті самі теми. Threads має доступ до всіх основних функцій доступності Instagram, включаючи підтримку зчитування з екрану та пояснення до зображень, згенеровані штучним інтелектом.

Instagram може похвалитися 2 мільярдами користувачів, у порівнянні з більш ніж 250 мільйонами користувачів Twitter. Якщо лише чверть користувачів Instagram зареєструється, то за короткий час їхня кількість вдвічі перевищить кількість користувачів Twitter.

Головна мета Threads

Meta заявляє, що створила Threads з інструментами, які уможливлюють позитивні, продуктивні розмови. Користувачі можуть контролювати, хто може згадувати їх або відповідати їм у Threads. Як і в Instagram, ви можете додавати приховані слова, щоб відфільтрувати відповіді на ваші теми, які містять певні слова.

Meta також оголосила, що працює над тим, щоб зробити Threads сумісним з протоколом ActivityPub і додати покращені функції для рекомендацій у стрічках, що дозволить відстежувати тренди в реальному часі й покращити пошукову функціональність. Наразі Threads доступний як на iOS, так і на Android, і користувачі можуть завантажити додаток з Apple App Store та Google Play Store.

Розширення цифрового простору для малого бізнесу

Мій блог присвячений, серед іншого, темі бізнесу, тому я не можу не сказати про переваги для малого бізнесу від Threads. Малі підприємства мають розуміти, що ця можливість може змінити правила гри, оскільки вона дозволяє їм ділитися персоналізованою інформацією з конкретними клієнтами, зміцнюючи відносини й, можливо, збільшуючи коефіцієнт конверсії.

Запуск Meta Threads та оновленого додатку для обміну повідомленнями в Instagram Threads являє собою значну зміну в ландшафті соціальних мереж, відкриваючи нові можливості для малого бізнесу зв'язуватися з клієнтами та розвивати свій бізнес.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Rodion Shkurko
Rodion Shkurko@rodion.shkurko

Державний службовець

13.4KПрочитань
16Автори
87Читачі
На Друкарні з 23 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається