Публікація містить рекламні матеріали.
Топ-5 найкращих хостингів для сайту на WordPress

Вибір свого першого хмарного хостингу майже завжди супроводжується вивченням якихось загальних тестів та відгуків, які нічого спільного з практикою не мають. У процесі створення або першого перенесення сайту з’ясовується, що важливіша якість підтримки, зручність панелі, а також додатковий функціонал конкретно для Вас. Тому ми вирішили звузити запит до найкращих хостингів для сайтів на WordPress у 2024 році, адже тут вже зрозуміло, з яким CSM працюємо, і які аспекти важливі для успішного просування веб-сайту.

Ukraine Hosting

Ukraine Hosting

Відкриває наш Топ-5 хостингів Ukraine Hosting із простим та зрозумілим дизайном, але це справа смаку. Відгуки також суперечливі – комусь подобається, комусь ні. На наш погляд, доступність всіх опцій в 2-3 кліки – це ознака хорошої оптимізації ресурсу, хоч дизайн і простенький. Що стосується цін, то вони вищі за середні. Сенсу переплачувати за стандартний тарифний план – не побачили. Що стосується «бізнес плану», то тут вже слід відзначити справді непогані ліміти та продуктивність.

Підтримка активна, компанія цінує свою репутацію і користується солідною популярністю на ринку. Водночас рекомендувати цей хостинг для власників WordPress не можемо. Ціни не найприємніші, якихось корисних опцій не помітили, та й переплачувати за VPS і виділені сервери не має сенсу, адже займатися організацією їхнього захисту доведеться самостійно. Для них немає захисту від DDoS-атак. Для корпоративних і бізнес-сайтів Ukraine Hosting может стати непоганим варіантом.

Плюси:

  • непогана продуктивність;

  • відомий та надійних хостинг.

Мінуси:

  • не низькі ціни;

  • нічого особливого, на нашу думку.

HostPro

HostPro

Рейтинг найкращих хостингів поповнює HostPro, який вже підходить як для делегування доступів (професіоналів), так і веб-майстрів-початківців. Тут нам одразу пропонується віртуальний хостинг для WordPress, чим присвячено чимало корисних інструкцій. Інформації багато, як різних блоків, але сайт не виглядає перевантажено. Збентежило лише, що на етапі реєстрації потрібно багато інформації. Це може відштовхнути велику кількість користувачів, які хочуть оцінити хостинг ще на етапі вибору відповідної для себе адмінки, наприклад.

HostPro

HostPro пропонує досить потужні сервери у різних локаціях: Україна, США та Європа. Ціни на тарифні плани не змінюються, якщо Ви захочете перенести свій сайт до іншого гео. Це великий плюс. Підтримка працює цілодобово. Ціни нижчі, ніж у більшості конкурентів. При цьому є знижки для нових клієнтів.Таким чином, цей хостинг приваблює хорошим вибором тарифних планів, що виділяється доступними цінами. Чи є щось цікаве для власників сайтів на WP? Ні.

Плюси:

  • вибір тарифних планів;

  • доступні ціни;

  • якісна підтримка.

Мінуси:

  • не кращий варіант для ВП.

CityHost

CityHost

Одним з найкращих хостингів VPS є CityHost, що приваблює, перш за все, доступними цінами та простим меню. Непоганий варіант для веб-майстрів-початківців, адже все доступно, підтримка надає повний супровід як в рамках перенесення сайту, так і налаштування першого проекту. Всі особливості тарифних планів докладно описані навіть на головній сторінці, включаючи сервери, які можна взяти в оренду.Можна вибирати розташування сервера – в Україні, Нідерландах та Німеччині. Заявлені технічні показники лише на рівні конкурентів. Є тестовий період для віртуального хостингу, що діє 10 днів. У більшості конкурентів 7 днів, але це не так важливо.Серйозною перевагою виділених серверів є захист від DDoS-атак та цілодобовий моніторинг роботи серверів. Що ж до безпеки віртуального хостингу, то про неї доведеться подумати самостійно.

Плюси:

  • підходить для новачків;

  • приємні ціни на VPS;

  • якісний захист виділених серверів.

Мінуси:

  • немає LiteSpeed.

FREEhost

FREEhost

Одним із найбільших хостингів України сьогодні є FREEhost, який залучає великим асортиментом тарифних планів на VPS. Компанія пропонує розміщення потужностей у Польщі та в Україні. Захист відмінний. Сам сайт хостингу дуже швидкий, що вже є гарною ознакою, підтримка чуйна, тарифні плани є прийнятними. Водночас рекомендувати FREEhost початківцям – складно. Навігація досить незрозуміла, багато розділів приховано. Нічого корисного навіть для новачків на сторінках ми не знайшли – суцільна реклама. Однак відгуки підтверджують справді хорошу потужність, як і особистий досвід.

Плюси:

  • швидкий хостинг;

  • рівень надійності;

  • гарні відгуки.

Мінуси:

  • не ідеальний інтерфейс.

HostiQ

HostiQ

Кращий хостинг 2024 року для WP – це HostiQ, що пропонує нам хмарне зберігання на серверах LiteSpeed. Дана компанія є розробником одного з найпопулярніших плагінів кешування для WordPress, який називається LiteSpeed Cash. До речі, при встановленні CSM через HostiQ кожен автоматично отримує вказаний плагін. Тим самим хостинг нам натякає, що  сервер і плагін кешування одного розробника – це перевага. Щодо швидкості…

Власне, оцінка 96/100 у мобільній версії – це показник AMP-сторінок, і тут немає жодних пасивних прослуховувачів та інших способів обходу pagespeed.web.dev.

Більше того, мені просто невідомо на сьогоднішній день про ефективніший спосіб прискорення сайту на WordPress. Вартість послуг на рівні конкурентів, що стосується підтримки, тут 9 з 10. Безумовно, все залежить від зміни, але практично завжди оператори йдуть на зустріч клієнтам. Так, наприклад, за кілька років використання хостингу було перенесено кілька сайтів виключно руками підтримки. Відмінний варіант для веб-майстрів-початківців. Є власний блог, в якому описані майже усі питання, які можуть з’явитись під час просування сайту на ВП. Беріть на замітку.

Блог HostiQ

Навігація та зручність адміністративної панелі – середнього рівня. Не надто зручно самостійно додавати домен, замовляти SSL-сертифікат, але розібратися не складно, адже є інструкції. Якщо для Вас вони виявляться складними, то знову ж таки є надійна підтримка.

Плюси:

  • корисні поради у блозі;

  • підтримка на високому рівні;

  • сервер LiteSpeed;

  • є сервери у Європі та у Львові.

Мінуси:

  • адмінка не всім сподобається.

Що врахувати під час вибору хостингу для WordPress?

На ранньому етапі при створенні першого сайту на WP, наприклад, вкрай складно зрозуміти, який вибрати хостинг. Ще не ясно, які взагалі параметри є, які існують «підводні камені», і чим один відрізняється від іншого. Тому варто звернути увагу на низку простих аспектів:

  1. Наявність хмарного хостингу для WordPress;

  2. Середня вартість реєстрації домену та хостингу для WP;

  3. Зручність панелі, інструкції, швидкість хостингу.

Звичайно, такі тести хостингів носять швидше гумористичний характер, ніж представляють об’єктивну оцінку. З іншого боку, оптимізація сайтів говорить про те, наскільки швидко відкривається їхній веб-сайт, наскільки відповідально дотримуються вимог Google. Загалом, з погляду перфекціонізму – нам картинки видалися цікавими.

Функціонал хостингу та зручність

Це надзвичайно важливий параметр для веб-майстрів-початківців. Добре, якщо базовий тариф має на увазі:

  • створення резервних копій файлів;

  • вбудований захист від атак;

  • об’єктний кеш;

  • антивірусне програмне забезпечення.

Найчастіше за корисні опції доводиться платити додатково. Що стосується зручності, то відразу зверніть увагу на наявність блогу, чи є там інструкції для користувачів-початківців. деякі хостинги настільки складні, що без підтримки розібратися зі створенням першого сайту, навіть на ВП буде дуже важко. Разом з тим всі представлені ресурси мають відмінну технічну підтримку, яка без проблем допоможе здійснити навіть перенесення сайту. Дякую за увагу!

Переваги сервера LiteSpeed

LiteSpeed Web Server є високопродуктивним сервером, розробленим компанією LiteSpeed Technologies. В Інтернеті вже багато інформації щодо того, що він є чудовою альтернативою для Apache та Nginx. Однією з головних переваг при цьому вважається універсальність сервера, який має сумісність з більшістю CMS. Причому з налаштуванням жодних проблем не виникає. Особливо якщо цей сервер пропонує нам хостинг.У чому перевага LiteSpeed Web Server для власників сайтів на WordPress? Суть у тому, що у зв’язці з плагіном LSCache досягається кешування на рівні сервера, що дозволяє досягти більш високих результатів оптимізації та продуктивності, ніж при використанні звичайних традиційних рішень.

Джерело: https://zarobitoc.com/top-5-naykraschyh-hostynhiv-dlya-saytu-na-wordpress.html

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Блог | Заробіток | Ідеї
Блог | Заробіток | Ідеї@fFz6sN2PDtSjFzx

505Прочитань
4Автори
4Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається