Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

Третя стать ЛГБТ-ешна

Насилу здолали третій рейх, аж тут як сніг на голову свіжа халепа. Ходять вулицями, махають транспарантами і кричать: «Волі нам, волі!». Хочеться конкретизації, але наближатися боязко: всі якісь нафарбовані, та й міліція ходу́ грудьми прикриває. Питаю незнайомого, такого ж зіваку, як сам. Просвітив. Я ще дужче вирячився, бо голубих живцем бачив вперше. Ота-акої!.. І тут як просвітліло – та у сільській місцині їх греблю гати! І як раніше не звертав на цю популяцію уваги?! Був у нас Петько, такий собі напівголовий, так той з натуральною кобилою сексом займався. Підставив ящика, задер хвоста, а та на приході позадкувала, притисла до стіни та й розплющила дурневі таз. Перепрошую… це я про що? Такі казуси ЛГБТ-ешна ідеологія не поділяє?  От дідько! Виявляється ідея у них розвинута.

Цікавлюся у свого, тепер уже знайомого, так би мовити, пред’явою. Вільне кохання? То це протест чи вимога – щось не втямлю? Не знав, що можна кохатися з приговору суду. А хто забороняє? Та про мене, хоч головою в пасинок. Хай рвуть одне одному жопи, мені то що до цього.

Жіночка, що стояла поруч з дитям, бридливо скривила губи. Відразу стало зрозуміло, якої вона орієнтації. Ви натягніть донечці маску (якраз ввели карантин) на очі, кажу, неприведи зарази підхопить. Зареготали… Я через силу, бо якось крізь сльози воно не дуже радісно.

Стоїмо та й блимаємо на маніфестацію. Цікаво, ми, гетеросексуали, в їхніх очах, мабуть, якісь ненормальні збоченці. Ну гаразд, мастурбацію ще можна якось зрозуміти – як засвербіло, то обома руками вхопишся, або замість вібратора задієш відбійного молотка, – але чистить духовки!..

З провулку виїхала асанізаторська машина – пахнотіння посилилося. Забиралася б ця зорієнтована мамаша, а то нащадок просякне гидотою. Урозуміла – пішла. Може, і собі двигати, бо нічого тут не вистоїш.

Протестантська колона віддалялася. Хід замикали здоров’яки з накачаними сідницями – бодібілдерам на завидки, наялозина істота, – не то мужик, не то дівуля, – випустила з рук плаката, вподовж вулиці пробіг вихор. «Вимагаємо рівноправ’я!» – встиг прочитати, поки в око не потрапила скалка.

Запитання вірменському радіо: «Чи може завагітніти чоловік?»

Відповідь: «Невідомо. Але експерименти проводяться».

Мабуть, в Україні.

Що тільки не коїться на білому світі… Бували і війни, і епідемії…Таки прогавимо другий прихід Христа. Як прогавили Третій Рейх. Прогавили ж появу Третьої Статі – Жопокультуристів та Язикоблудниць.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
О. Брама
О. Брама@O.Brama

Нічого особливого.

346Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 7 лютого

Більше від автора

  • На роздоріжжі

    Філософія гуманізму і її доця толерантність довели до ручки і старий світ і новий.

    Теми цього довгочиту:

    Есе
  • Вічні холостяки

    Читаю, «вічні холостяки, це чоловіки з утраченою схильністю до створення сім'ї». Крапка.

    Теми цього довгочиту:

    Есе
  • Голуба мрія

    Паперова душа

    Теми цього довгочиту:

    Оповідання

Вам також сподобається

Коментарі (2)

🏳️‍🌈❤️

Вам також сподобається