Молодша школа (Вступ)

Українська література в автора статті була 2 рази на тиждень. На уроках молодшої школи у літературі вивчались дитячі віршики та казки. Ми проходили Тараса Шевченка, робили про нього проєкти з цікавими фактами. Взагалі було весело. І цей Період можна назвати базою, ґрунтом, фундаментом, осердям Укр.Літу. Ми вивчили базові терміни по типу епітета, гіперболи тощо. Але потім пішла середня та старша школа.

Середня та Старша Школа (Основа, ґрунт, осердя, фундамент статті)

У пʼятому класі усе було більш-менш норм. Але як потім виявилось це був шлюз між щасливим дитячим життям та жорстокою українською долею. Тореадори з Васюківки тоді давали надію що наша література весела.

Джо байден в Українській школі. 2032 рік.

Але з шостого класу та до одинадцятого почалась література яка розповідає про нашу долю. Навіть не говорячи хто з персонажів є ким (злодієм, героєм, нейтральним) ми розуміємо. У творі “Федько-Халамидник“ нас навчають, тому що брехня може коштувати життю якоїсь людини, а найвищих рівнях і життю держави. У творах Ліни Костенко нам допомагають знайти себе. Та зрозуміти хто ти? У казці Б. Липкого мишка нас повчають що жадібність може нас вбити. У вірші “Любіть Україну“ ми розуміємо на скільки наша держава красива, гарна, унікальна.

Висновок

Українська література підготувала школярів до 24 лютого більше ніж усі ці, інфо цигані

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Псих з Слобожанщини
Псих з Слобожанщини@Psih_zi_slobozhanshhy

239Прочитань
2Автори
3Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається