Українські рок-гурти, які ви повинні послухати

У цій підбірці будуть гурти як і “старої школи”, так і сучасні рок-виконавці. Уся ця підбірка ґрунтується на моїй суб’єктивній думці, а також тут не будуть виконавці лише якогось одного конкретного піджанру.

Aeternus Prophet

Український блек/дез метал гурт, заснований виконавцями Dessident та Oberon наприкінці 2010 р. у Фастові. Імідж був придуманий ще на початку існування, і вперше був використаний на другому виступі («Black Winter Day»), де мантії були сірого-чорного та білого кольорів. Згодом всі учасники колективу уніфікувалися в чорні мантії. За всю свою кар’єру Aeternus Prophet випустили два альбоми: «Безжальність»(2012)  та «Виключення недомінантного матеріалу»(2016)

Aeternus Prophet - Тотальне Домінування

Борщ

Український музичний гурт, що грає в стилі панк-рок та джаз-гопак. За назву влучно взяте слово, яке стереотипно асоціюється з смачною стравою, українською, простою, але водночас з такою, що містить велику кількість інгредієнтів та має багато варіантів приготування. Наразі вони випустили такі альбоми: Сингл «Single»(2003), «Padlo»(2004), Борщ vs DVS «Far Away»(2006), «Parazita Kusok»(2006)

Борщ - Риголєтто

Розум зник

Український горор-панк гурт родом із Полтави. Кожна їхня пісня, не важливо: весела або страшна, реальна чи вигадана - ціла окрема історія. Завдяки максимальній віддачі та театралізації деяких пісень, на їхніх концертах відбувається повне «занурення».

Розум Зник - Кривавий хміль

Серцевий напад

Український поп-панк гурт. Створений 2004 р. в Чернівцях. За час свого існування, гурт відвідав такі фестивалі, як Бандерштат, Захід, Тарас Бульба, ШнуROCK, Детонація, Файне місто. Редакція порталу UA ROCK: Музика-Доступна помістила команду на перше місце серед кращих поп-панк формацій України.

Серцевий напад - Punk Girl

Burshtyn

Український блек-метал колектив. Створений 2015 р. в Харкові, коли екс-учасники гурту «Dub Buk» IZVERG (бас), Vsesvit (ударні), Kurt(вокал), а також Master Alafern (гітара) створили новий проєкт.

Альбом “Безвірник” гурту Burshtyn
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Іван Цяк
Іван Цяк@IvanTsiak

4.1KПрочитань
14Автори
21Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (6)

Можна добавити ще один файний гурт КАРНА 🔥

Вам також сподобається