Пан Пупец’ - гурт, що зачаровує своєю багатогранністю

Всім привіт! Я хочу вам розповісти про гурт, що дуже сильно заліз мені у серце. Пан Пупец` — український музичний гурт з Івано-Франківська, створений в 2004 році, основним напрямом в стилі є панк-фанк-рок.

Возз'єднання гурту «Пан Пупец». Панки допомагають ЗСУ - Postimpreza

Коротенька історія

Івано-Франківський гурт, що складається з трьох учасників та має дивну назву, створено 2004 року. Хоча їх основним жанром називають панк-фанк-рок, але сам гурт називає свій музичний напрям “КурваМама Style”, про цей стиль поговоримо трішки пізніше. За час свого існування команда реалізувала два альбоми («Пан Пупец» 2006, “Бадубай” 2014) та два мініальбоми - «P.Z» (2009), «П’ятниця–хлоп’ятниця» (2013). Записують музиканти свій матеріал на місцевій студії «Frost Magnetic Rec», що була заснована басистом гурту. Концертна діяльність гурту включає в себе виступи на масштабних фестивальних майданчиках України та Польщі, таких як «Рок Січ», «Захід», «Славське Рок», «Республіка», «Підкамінь», «Тустань», «Goblin Show», «Потяг до Яремче», «EKOlomiya».  2008 року Пан Пупец` гастролюють разом з киянами «Борщ» та австралійськими інді-рокерами «Asleep At The Park» в рамках туру «Емінема нема». У тому ж 2008 створюють разом з Сашком Піпою (ВВ, Борщ) разовий проєкт «Пан Піпа». Наразі склад гурту такий: Станіслав Боднарук (спів, гітари), Олег Мороз (бек-вокал, баси), Олег Федик (барабани, вокал).

Музика

Як завжди поговоримо про музику. Чим особливий їх музичний напрям “КурваМама Style”? Цей музичний напрям вільний, він нічим не обмежується. У гурті “Пан Пупец’” ви зможете в цьому впевнитись. Усі їх пісні можна назвати унікальними, наприклад самі послухайте спочатку цю пісню:

Пан Пупец’ - Ліво руля! Право руля!

А далі послухайте цю:

Пан Пупец’ - Дабудай

А під кінець ви повинні послухати цю пісню:

Пан Пупец’ - Курва Мама

До речі, пісня “Курва мама” неоднозначно сприйнята мас-медіа та не пройшла цензуру деяких ЗМІ, але мені цей трек зайшов на всі сто! Цей гурт випускає оригінальні пісні та пісні, що заходять в голову і звідти не виходять, вони не обмежують себе форматними рамками, а також записаний та готовий до релізу матеріал не проходить через фільтри саундпродюсерів. Чому не проходить фільтри? Бо саундпродюсери не готові до такої крутої музики! (але це моя суб’єктивна думка, можливо, ви не оціните таку вишукану музику). Ось це справжній “КурваМама Style”, такий вільний і неповторний.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Іван Цяк
Іван Цяк@IvanTsiak

5.4KПрочитань
14Автори
22Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Ого, яка крута рекомендація. Від мене підписка на вас ,спасибі за статтю!

Вам також сподобається