Важливість мови

З давнини питання мови піднімається у різних народів, а зараз у українців. Чому ж так важливо перейти на українську? Я не буду говорити що треба винищувати російськомовних людей, щоб українська мова була єдина в Україні.
Так почнемо ж. Мова завжди була індикатором національності, а багато людей навіть говорили що без мови народу існувати не буде. Так чому мова така важлива? Мова - це спосіб комунікації, але ви можете сказати що в давнину люди не мали мови. Люди колись мали не таку мову як в нас зараз, а таку мову що її не писали, а малювали. Наприклад в єгипитських пірамідах ціла купа таких малюнків.

А зараз я вам дам кілька відео які раджу подивитись.

https://www.youtube.com/watch?v=16TT7polpm0 - Брати Капранові про державну мову. Канал імені Тараса Григоровича Шевченка

https://www.youtube.com/watch?v=v2dVjRo8c1I - Чому мова має значення?!││ Uliana K.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Antironga
Antironga@antironga

374Прочитань
6Автори
13Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Як я провів час на Молодіжному Форумі Бучача!

    Було доволі цікаво, найцікавіше – це була взаємодія спікера зі слухачами. Я був на лекції про Емоційний інтелект, панельній дискусії про Духовництво, а також лекції про Історію української перемоги. Що про це можу сказати читайте далі.

    Теми цього довгочиту:

    Форум
  • Книгарня “Є”, або знижки які не існують

    В цьому довгочиті, якщо його так можна назвати, я б хотів розказати про “найкращі ціни” і найкращі “знижки” в Книгарні “Є”.

    Теми цього довгочиту:

    Книгарня

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Можливо я помиляюся, але в Єгипті 3200 р. до. н. е. була мова, і була писемнісь. Єгипетська мова є однією з перших мов, які мали писемність.😁

Вам також сподобається