Виготовлення об'ємних картин із синтетичної тканини

З розвитком прогресу своїми руками можна виготовляти найцікавіші та найнезвичайніші речі. Наприклад, об'ємні картини, які виготовляються за допомогою синтетичних тканин.

За допомогою нескладної техніки ви зможете виготовити будь-яку картину, чи то пейзаж, чи то натюрморт.

Для виготовлення об'ємних картин вам знадобиться синтетична тканина, це плащівка, шовк, капрон, різні люрексові тканини. Тобто будь-яка тканина, яка при нагріванні змінює свою форму. Для створення першої об'ємної картини ви зможете застосувати найдешевшу тканину, це шовк для підкладки верхнього одягу.

У міру розвитку свого бізнесу ви зіткнетеся з питанням купівлі різних тканин за низькими цінами. Тканини, а точніше їхні залишки ви зможете купувати в ательє вашого міста.

З обладнання вам не знадобиться ні чого, крім випалювального апарату, праски і ножиць. Витратні матеріали для виготовлення об'ємних картин з тканини: Фарби, пензлі, клей, фольга (мішура), бісер, намистини, нитки, голки, степлер.

Батік: види, фарба, тканини, картини, панно, трафарети, креслення, рамки,  ідеї, фото. Холодний, гарячий, вузликовий батик: техніка виконання для  початківців

На основу зі щільного картону або фанерку прикріплюємо фонову тканину. Для редагування кольорів і відтінків фону потрібно скористатися фарбою для тканини. Для основного змісту ви можете зробити шаблон вподобаного малюнка. Основний малюнок прикріплюється на висохлу тканину і за допомогою випалювального апарату робиться контур. Далі зі шматочків різнокольорової синтетичної тканини вирізаємо майбутній малюнок і за допомогою праски прикріплюємо його на полотно. З дроту можна змайструвати основний каркас і обмотати його тканиною і так само за допомогою праски проплавити його до картини. Для прикріплення елементів можна використовувати клей.

Щоб надати об'єму картині скористайтеся поролоном або синтепоном, яким набиваються окремі елементи через залишений шоп. Після чого шоп заплавляється або заклеюється.

Для закінченості картини потрібно виготовити рамку з рейок. Так само ви зможете приклеїти на полотно або рамку красивий бісер або намистини.

Із синтетичної тканини можна виготовляти абсолютно будь-які картини і пейзажі. Для перших картин вам найкраще вибрати прості мотиви, це може бути як зображення фруктів, так і зображення пустелі або моря.

Згодом ви зможете виготовляти по-справжньому унікальні картини, в яких поєднується від 30-ти різних кольорів і відтінків. Складними можна назвати зображення об'ємного корабля в бурхливій стихії океану.

Картини з тканини своїми руками: оригінальні ідеї (32 фото) | Идеи для дома

Зі збутом об'ємних картин із синтетичної тканини особливо проблем виникнути не повинно, тому що в багатьох регіонах таким мистецтвом ніхто ще не володіє і у вас є великий потенціал стати унікальним виробником. А унікальними товарами за розумною ціною зацікавляться будь-які магазини сувенірної продукції. У вас буде можливість виставити свої картини на експозицію в кількох центральних магазинах. Ціна об'ємної картини із синтетичної тканини починається від 500 грн. і доходить до 5 000 грн.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

636.4KПрочитань
11Автори
469Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Стрижка газонів як бізнес-ідея

    "Зелений" бізнес - чудовий варіант для тих, хто любить природу і воліє працювати на свіжому повітрі. І одним із найприбутковіших його різновидів є бізнес на стрижці газонів

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес-ідея
  • Як почати заробляти $10 000 на місяць за 90 днів

    Очікуйте, що вам доведеться копати глибоко і працювати наступні 90 днів Я знаю, що більшість людей шукають швидкого рішення. Чарівну кулю, яка дозволить заробляти $10 000 на місяць, майже не працюючи.

    Теми цього довгочиту:

    Онлайн Заробіток
  • 30 грантів для бізнесу від ЄС, USAID, Mercy Corps та українського уряду

    У цій статті ми розглянемо 30 грантів від Європейського Союзу (ЄС), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), організації Mercy Corps та українського уряду, які пропонують фінансування від 2000 до 2,5 млн.

    Теми цього довгочиту:

    Гранти На Бізнес

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається