Володимир Носов: Новий Інвестор "Металіст 1925"

Футбольний клуб "Металіст 1925"
Футбольний клуб "Металіст 1925"

На цьому тижні, харківський футбольний клуб “Металіст 1925” міг би припинити своє існування через втрату основного інвестора. Але на щастя, цього не сталося. І сьогодні, усі передові медіа пишуть про нового інвестора клубу — Володимира Носова. Що про нього відомо та як його компанія допомагає Україні? Розберемось детальніше.

Виконавчий директор «Металіста 1925» Андрій Недєлін повідомив, хто став новим інвестором клубу.

«Ви всі чудово знаєте, які карколомні маршрути долі пережив наш «Металіст 1925» цього тижня. Генеральний інвестор команди з 2020-го року, компанія «АЕS Group», втратила свої активи, їх знищили росіяни своїми ракетними атаками, відтак компанія втратила можливість фінансувати «Металіст 1925». Команда перебувала на межі зникнення… Кілька днів тому я писав, що сталося футбольне диво, але тоді я ще не мав можливості назвати його ім’я.”

Володимир Носов
Володимир Носов

У світі блокчейну та нових технологій, імʼя Володимира Носова відомо великій кількості людей. Адже він є засновником однієї з найбільших європейських криптобірж , родом із України— WhiteBIT. Компанія наразі є генеральним спонсором професійного турецького футбольного клубу “Трабзонспор, « партнером української національної збірної з футболу та футбольного клубу “FC Barcelona”. 

Президент "FC Barcelona" Жоан рапорта та CEO WhiteBIT Володимир Носов
Президент "FC Barcelona" Жоан рапорта та CEO WhiteBIT Володимир Носов

Більше того, нещодавно, біржа оголосила про партнерство з фірмою Blocksport, що спеціалізується на Web3-рішеннях для прихильників спорту.Згідно з заявою, у межах співпраці Blocksport розміщуватиме фан-токени на WhiteBIT. Клієнти зможуть торгувати цифровими активами команд, серед яких буде і токен Blocksport — BSPT.

«Останні декілька днів новини про ймовірне закриття клубу заполонили спортивні медіа. Я не міг дивитись як Харків залишиться без футболу. Мені хотілося підтримати рідне місто і його команду, крім того я отримав десятки звернень в соціальних мережах від вболівальників з проханням врятувати команду. Мрію, щоб не дивлячись на війну, український дух не згасав, а спорт продовжував розвиватись. Тому Прем’єр-лізі бути, а „Металісту 1925“ бажаю набратися сил і продовжувати задавати рівень в турнірній таблиці» — прокоментував Володимир Носов.

У своїму інтервʼю нещодавно, Володимир торкався теми благодійності діяльності WhiteBIT та зазначав, що компанія зосередилася на гуманітарному напрямі та допомозі армії. 

“Благодійність та певна соціальна місія були завжди присутні в стратегії розвитку компанії. Актуальна сума, яку ми передали на підтримку України в межах різних активностей за майже півтора року, приблизно 415 млн грн. Один з останніх наших донатів — це плюс 5 млн грн до операції “Єдність”, збору на 10 тисяч дронів-камікадзе. Та попри повномасштабну війну ми не зупинили нашу ініціативу, спрямовану на допомогу онкохворим дітям. Продовжуємо підтримувати освітні та культурні проєкти”, — повідомив Володимир Носов.

До речі, WhiteBIT, та сама компанія, яка стала переможцем благодійного аукціону, де розігрувалася статуетка переможця «Євробачення-2022» у вигляді кришталевого мікрофона — вони зробили найбільшу ставку в $900 тис.Це стало найбільшим донатом, зробленим під час стриму в історії України.

Виконавчий директор «Металіста 1925» Андрій Недєлін був також радий співробітництву з такою великою фігурою у сфері нових технологій, як Володимир та зазначив:

“Кілька днів тому я писав, що сталося футбольне диво, але тоді я ще не мав можливості назвати його ім’я. Нарешті ця мить настала, і я можу представити нашого нового партнера та інвестора — це Володимир Носов, засновник та СЕО криптобіржі «WhiteBIT». Людина, яка насправді вже відома у футбольному світі, адже його компанія вже є офіційним партнером збірної України, «Барселони», «Трабзонспора».

І ми дуже раді, що тепер у їх житті з’являється «Металіст 1925». Думаю, що це взаємно, адже Володимир Носов харків’янин і він не міг допустити, щоб Харків залишився без елітного українського футболу! Дякую за таку виважену та відповідальну громадянську позицію!Тож, продовжуємо грати, продовжують грати всі наші команди клубу, продовжують тренуватися дітлахи у нашій академії в Харкові, ми навіть відкриваємо нові групи там! Надзвичайно важливо, що ми всі продовжуємо підтримувати наших воїнів і ми їм безмежно вдячні за все, що вони роблять для нас!»

Нинішнього сезону “Металіст 1925” у чотирьох турах УПЛ заробив шість очок і посідає десяте місце.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Віктор Гордієнко
Віктор Гордієнко@victorgor

Просто про Блокчейн та AI.

133Прочитань
3Автори
1Читачі
На Друкарні з 7 серпня

Більше від автора

  • Новачки у крипті: вибір правильної крипто біржі для торгівлі

    Протягом останнього тижня криптовалютний світ вражає своєю динамічністю та швидкістю росту активів. Біткоїн досягає ціни у $35,000, інвестори та трейдери проявляють беззупинну Twitter активність, публікуючи аналітику та створюючи торгові стратегії чи не кожну годину.

    Теми цього довгочиту:

    Блокчейн
  • Чому “вихід” Binance із росії не перемога?

    Кейс з Binance та його "виходом" з російського ринку є найбільш релевантним сьогодні. Адже існує велика кількість іноземних компаній, які офіційно вийшли з російського ринку, але продовжують працювати під іншим брендом. Читайте про кейс у статті-розслідуванні.

    Теми цього довгочиту:

    It Новини
  • Усі дороги ведуть до Блокчейну: інтеграція технології світовими бізнес-гігантами.

    Бізнес-гіганти мають постійно розвиватись, щоб витримувати натиск конкурентів. Оптимізувати стратегії розвитку компанії, шукати способи виходу на більшу кількість ринків та розуміти, що на даний час, потрібно їх клієнтам.Це і є двигуном ефективного процесу, а згодом і результату.

    Теми цього довгочиту:

    Технології

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається