Я ви та «Друкарня»

Автор: Patrick Fore. Опубліковано на Unsplash

В моїй голові рідко зʼявляються цікаві думки чи теми, про які я можу поговорити. Але мені завжди хотілося нести людям щось корисне розповідати цікаві речі.

Хоча мені здається, що я не вмію це робити. Мені не вистачає знань, фантазії та посидючості.

Найчастіше, коли я дивлюся на білий лист у своєму блокноті, я відчуваю ступор: «Про що мені написати? Яка тема буде цікава? Що з цим всім потім робити? Чи можу я написати це гарно, так, щоб людям сподобалось? Чи можу я принести із собою щось цікаве?» — питання, які зʼявляються у моїй голові та на які я не можу знайти відповіді.

Але мені завжди хотілось вести якійсь свій блог, мати свій текстовий простір. В мене не було ідеї де і як це робити. Яка платформа могла б давати і користь, і зручність, і трафік.

Потім на моєму шляху трапилася «Друкарня».

Перший раз я зустріла цей проєкт у Тік-ток. Мені сподобалось, що це історія для українців, про українців, яка створена і сконцентрована на тому щоб писати: статі, блоги, історії кому що більше подобається.

І саме це мене зацікавило.

Є багато різних ресурсів для художників, для авторів фанфіків, але так мало для тексту у форматі блогу.

Хтось скаже, що є Інстаграми, Твіттери, Телеграми де люди успішно з цим справляються, але на мою думку це трохи інше. Як по просуванню своїх статей, так і по атмосфері.

Я не знаю як буде працювати у цьому плані «Друкарня», але я знаю, що мені дуже подобається відношення розробників до своєї справи та до майбутніх користувачів (дизайн та зручність то взагалі любов).

І я рада, якщо якісь мої роздуми чи статі або навіть історії, чи книга, зможуть зробити якийсь трафік та подарувати людям щось корисне, цікаве або крінжове (тут вже як карта ляже 😅)

Я поки що не дуже розумію як тут усе працює, але дуже хочу бути частиною цього місця і спробувати знайти свій розвиток тут 🙃

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Мелісса
Мелісса@melissa

133Прочитань
5Автори
10Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Розповідь «Кома»

    Порожнеча. Тягуча. Густа. В'язка. Вона огортає кожен сантиметр шкіри та не відпускає. Темрява всюди. Але навіть у безодні може бути «життя»

    Теми цього довгочиту:

    Коротка Розповідь

Вам також сподобається

Коментарі (12)

якщо чесно, я думав що буде щось накшталт редіту, але ні ознайомившився з сайтом розумієш що це абсолютно дві різні речі, сам сайт дуже класний, надіюсь він буде рости і розвиватися і надалі :)

Вам також сподобається