Авторське опитування — місце Друкарні в житті друкарських

Таки це перший випуск цієї рубрики, де я буду задавати авторам друкарні багато питань, які ви пропонуєте прямо тут у коментарях. Ви зрозуміли натяк 😉. Сьогоднішнє питання у нас це “Що таке Друкарня для вас?”.

Головні герої

Сьогодні у нашому дописі такі гості: Сироманка, BLCK DMTR, Олександр Козак, Андо Камі, Результат пошуку, Міф, Степан, Rodion Shkurko, Ілюшин Ігор.

Сироманка

Для мене Друкарня — це можливість заглибитися в складні теми і написати про це докладний цікавий конспект, яким можуть скористатися всі бажаючі.

А ще Друкарня — це купа приємних творчих людей, що посилено працюють над просуванням українського контенту.

BLCK DMTR

Це місце, де я можу реалізувати свої ідеї)

Олександр Козак

Це платформа, через яку я розповсюджую важливі, на мій погляд, для спільноти знання.

Андо Камі

Для мене Друкарня це цікава платформа, до цього я не була знайома з подібними сайтами і мало ними користувалась. Я використовую Друкарню для поширення своєї і не тільки своєї творчості, саме на Друкарні я знайшла одну доволі милу дівчину, яка готується стати стрімеркою, а також дізналась про корисні програми та застосунки.

Загалом для мене Друкарня це місце, де я можу знайти цікаву та корисну інформацію та людей, з якими у нас спільні інтереси і слідкувати за їх творчістю.

Результат пошуку

З одного боку це файне хмарне сховище для текстів, а з іншого — на ці тексти можна ще й отримати фідбек. А так — крута платформа від крутих людей, де зібралося багато творчого народу, що не може бути менш ніж файним.

Міф

Для мене Друкарня це можливість розповідати про важливі для мене теми, комунікувати з однодумцями, та популяризувати й покращувати знання мови.

Степан

Для мене це відмінна платформа, яка мені неймовірно подобається, з допомогою якої, я зміг знайти аудиторію, хоть і дуже маленьку, та яка дала мені поштовх. Нехай, і моя писанина не підходить для неї.

Іван Дурський

Друкарня для мене це місце цікавих довгочитів. І місце, де мої довгочити зможуть знайти читачів.

Rodion Shkurko

Для мене це зручний інструмент, який дозволяє розповісти людям щось цікаве, іноді поділитися певними своїми знаннями. Паралельно це ще й зручний інструмент для маркетингу, який дозволяє пропонувати читачам свої навички.

Ілюшин Ігор

В загальному розумінні, "Друкарня" для мене — це булка з корицею без якої я не можу обійтись і дня. Це можливість, це легкий наркотик. Вона виступає в ролі кузні слів та ідей. Тут вони набувають форми, загострюються, знаходять свого читача. Творчий простір, де тебе можуть швидко знайти і місце, де можна створювати зміни.

Крім того, "Друкарня" може бути місцем обміну знаннями та досвідом з іншими авторами, читачами. Я можу знайти людей, які цікавляться тими самими темами, що й я, і спілкуватися з ними. Це дає відчуття належності до чогось більшого, ніж просто мої особисті роздуми.

Друкарня

Довго думали на рахунок цього питання і насправді Друкарня для нас це ламповий, душевний проєкт, який ми довго плекали, а також знайшли велику підтримку в українській спільноті, яка виявилась дуже ініціативною та позитивною + це своєрідна форма протесту проти бізнесів, які до цього часу використовують російську мову на своїх сайтах

Ми ж пішли від зворотнього і відразу її заборонили з великою ціллю збільшити кількість українського контенту в інтернеті ❤️

Таки Роман

Закінчу цей потік думок своєю відповіддю. Друкарня це місце, де я почуваюся зручно. Це платформа з багатьма цікавими та талановитими людьми і я радий, що опинився серед них. Це спільнота людей, які щасливі розвивати українське, власне, тому я тут.

Післямова

Всім привіт, бо я забувся привітатися на початку. Надіюсь, вам сподобався довгочит. Свої питання, які можуть попасти в майбутні дописи пишіть в коментарі, залишайте оплески, поширюйте друзям цей допис та можливо задонатьте. Також залишу тут групи, де ви зможете поспілкуватися зі мною та іншими авторами: Діскорд, Телеграм.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Мелодист або Таки Роман
Мелодист або Таки Роман@Falsend

Любить писати щось цікаве

3.7KПрочитань
8Автори
101Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Куди я пропав і хто я

    Таки всім привіт. Ого давно я уже так не вітався. Не знаю чи ще хтось мене пам’ятає, все-таки багато нових людей прийшло на Друкарню і багато, хто пішли з Друкарні. Тому для більшості буде цікаве питання, що за нн з’явився.

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво
  • Відбиток смерті

    Всім знайомий той момент, коли вас проймає неочікуваність та жах. І особливо це стається, коли смерть зачіпає близьких.

    Теми цього довгочиту:

    Божевілля
  • Божевільні види мистецтва

    Я думаю більшість з нас пробувалися в різних видах мистецтва: малювання, писання прози та віршів, творення музики та будь-що інше. Тому хочу показати вам витвори мистецтва, якими можна захоплюватися або ненавидіти, але ніхто не заперечить, що для них потрібна справжня впертість.

    Теми цього довгочиту:

    Щось Цікаве

Вам також сподобається

Коментарі (8)

Маю ідею для наступного запитання: “Що ви можете сказати про ту тему в Друкарні, на яку ви пишете свої довгочити?”. Формулювання можна підрихтувати під більшу конкретику або на власний розсуд Таки Романа ги.

(дякую що запросили в двіж хєхє)

Вам також сподобається