Як побороти сумніви?

Не всі вміють приймати важливі рішення. А піти слідом за ними - справа взагалі непідйомна для більшості. Що ж робити у такому разі?

Свідомість повна сумнівів та вагань, але залишати все так як є, - найгірший варіант.

Один з найкращих шляхів вирішення складних ситуацій - звернутись по допомогу логіки, розкласти все на складові частинки, надавши кожній з них свою оцінку. Співвіднести наслідки і спробувати розрахувати вірогідність їх настання.

Але цей спосіб абсолютно не дієвий, коли втручаються почуття. Емоції перебивають всі аргументи і нівелюють, здавалося б, найвагоміші з них.

У таких випадках слід звернутися до власного несвідомого. Відповісти на питання, що я відчуваю при кожній з обставин? Чи є впевненість у тій ситуації, в якій я перебуваю? Які почуття вона викликає? Що заважає змінити? Що я відчуваю при цьому? Страх? У чому він полягає? Що я втрачу і що набуду? Які відчуття почуватиму при цьому? Що з них сильніше?

Якщо ж і тут розібратись самим важко, на допомогу приходять опосередковані засоби, які прийнято називати езотеричними.

Астрологія, розкладання рун чи карт, нумерологія, - дають можливість осягнути власні бажання та почуття чіткіше, хоч і опосередковано. Що я відчуваю, коли отримую таку інформацію? Тривогу чи полегшення? Як само інтерпретую її? Які енергії володіють мною у цей момент, вони допомагають чи лише відводять у сторону?

У будь-якому разі, рішення приймати вам, але спробуйте один з наведених методів, і зможете скласти власну думку та отримати гідну допомогу у вирішенні вашої ситуації.

Найгірше, що може бути - піддатись страху і стояти паралізовано на некомфортно у відрізку вашого життя, адже не дивлячись на вашу нерішучість - воно досить швидко минає...

Долучайтесь до нашої групи у телеграм: https://t.me/numeri_fati

Якщо маєте бажання пригостити кавою: https://send.monobank.ua/jar/7HQj61kseD

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Тетяна Оринянська
Тетяна Оринянська@Numeri_fati

Нумеролог

1KПрочитань
0Автори
4Читачі
Підтримати
На Друкарні з 9 червня

Більше від автора

  • Пошук свого шляху

    У житті кожен з нас стикається з безліччю рішень, і кожен вибір, що ми робимо, має потенціал впливати на наше майбутнє. Але що таке правильний вибір? Як ми можемо визначити, що саме відповідає нашим потребам, цілям та цінностям?

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток
  • Сила бажання

    Звідки береться непоборна тяга до певної дії чи об'єкта? І чому ці бажання часом нестримні та нестерпні? Що є тим стимулом, який рухає нашу фантазію?.. Часом здається, до життя і є саме лише бажання, - задоволене, але частіше "зголодніле"...

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається