Який бізнес розпочати початківцю?

📍Починаючи справу потрібно бути готовим до того, що мільйони відразу ж не почнуть падати з неба. Для їх отримання доведеться грунтовно попрацювати.

Перш ніж розпочати бізнес, вам слід:

✔️Вибрати те заняття, яке принесе не тільки гроші, але і задоволення від робочого процесу.

✔️Скласти план дій, відзначивши найбільш важливі місця і дати.

✔️Зібрати початковий капітал, або почати діяти без нього.

✔️Створити сайт в інтернеті для просування або безпосередньої роботи.

✔️Почати пошук замовників.

Бізнес можна вести як в Інтернеті, так і в реальності – відкрити торгову точку або офіс, в залежності від напрямку справи.

Бізнес-ідеї для початківців:

🛒Продажі на маркетплейсах та E-commerce. Простий та багаторазово перевірений спосіб розпочати свій бізнес. Торгівля через маркетплейс не потребує великих початкових вкладень. Спершу ви можете зосередитись на продажі кількох товарних позицій. Вивчіть товари конкурентів і виділіть найпопулярніші, а вже потім починайте розширювати асортимент і за бажанням займати інші ніші.

🛍️Ви також можете зайнятися дропшипінгом, пов'язуючи постачальників та покупців. Щоб торгувати таким чином на маркетплейсі, краще заздалегідь ознайомитись із правилами майданчика, бо деякі забороняють цю модель торгівлі.

🛜Послуги у сфері IT. Вся сфера цифрових технологій (від розробки застосунків для гаджетів до маркетингу та технічної підтримки) є одним із найперспективніших напрямків бізнесу сьогодення.

📚Наразі в мережі доступна велика кількість ресурсів, які можуть допомогти вам розпочати свій шлях у сфері IT.

🪖Military and Defense tech. Одна з найнеобхідніших і найперспективніших ніш в Україні й за її межами з огляду на реалії. Самі військові стверджують, що перебіг сучасної війни багато в чому визначається діями дронів. Крім того, в умовах обмеженої кількості артилерійських снарядів на перший план виходять ударні дрони. Ці безпілотники вирішують одразу дві задачі — снарядного голоду та точкового ураження ворога.

❗️Зараз виробники дронів найбільше потребують комплектуючих для побудови роботів. Локальне виробництво деталей стало б вигідною та корисною ініціативою як для підприємця, так і для галузі та країни загалом. Поки що виробникам доводиться закуповувати іноземні деталі, що сповільняє логістику та випуск нових моделей.

📌До того ж Мінцифри запустило платформу для підтримки та розвитку української Defence Tech індустрії. Вона має допомогти підприємцям, інвесторам та державі налагодити ефективну співпрацю у цій сфері. Конструктори та розробники можуть також пропонувати власні проєкти в галузі робототехніки та кібербезпеки та отримувати фінансову і не тільки допомогу для реалізації своїх ідей.

🧑‍🎓Бізнес у сфері освіти. Знання іноземних мов хоча б на середньому рівні часто є обов'язковим критерієм прийому на роботу і просто невіддільною навичкою сучасної людини. Все більше людей розуміють це, тому попит на вивчення мов стабільно високий.

💡Онлайн-школа іноземних мов є лише одним з можливих варіантів. Ви можете навчати людей будь-чого — від курсів самооборони до гончарства та 3D-моделювання. Вибір, як завжди, за вами, і він дуже широкий.

📌Звертаємо увагу, що даний перелік ідей не є виключним і кожен може почати займатись та розвиватий у сфері, яка його цікавить більше всього!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
єІнвест
єІнвест@einvest

Розвиваємо фін грамотність

3.5KПрочитань
0Автори
49Читачі
На Друкарні з 2 вересня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається