Зі звичайного підлітка в інвестори та підприємці

Зараз мій партнер Павло Дубров. Розповість мою історію розвитку з його слів. Я вирішив, що про себе краще розповість мій партнер. Бо він буде писати від щирого серця та чесно.

Ви вважаєте що інвестувати треба починати тільки з великих сум? Ні це не правда, зараз розповім історію свого партнера.

В мене є друг, партнер, який почав інвестувати в 16 років, він тоді ще навчався і в нього не було грошей для інвестицій, не було навіть роботи, щоб їх заробити. Але він ще в цьому віці зрозумів, що якщо почати зараз, то до 20 років він вже буде мільйонером. І він почав інвестувати, це було по різному, по 200 гривень, то 500, то 1000 тобто при можливості він відкладав і інвестував.

Я ще пам’ятаю його першу інвестицію коли він придбав перші 3 активи, він був щасливий від того що це зробив, такі емоції мало хто проявляє особливо в віці від 25 і більше🤩

Але йому було на стільки цікаво, що він почав дуже сильно вивчати фінансову грамотність, ринок інвестиційних інструментів, вивчав маркетинг для розвитку бізнесу, тобто не стояв на місці, а постійно розвивався.

Зараз пройшло вже більше 3-х років і він має капітал в 7000$ тобто в понад 200 000 гривень, хлопець з простої сім’ї, просто з кишенькових грошей створив такий капітал, йому зараз 19 років і він продовжує це робити. Тепер можете уявити що буде з його капіталом через 10 років або через 20 років, у свої 30-40 років він буде забезпеченою людиною на все життя і його наступні покоління будуть також забезпечені.

Його ціль це накопичити 1 000 000$, стати топовим експертом у сфері фінансів та інвестицій, в нього вже є свої клієнти які також дуже задоволені результатами, вже будує міжнародний бізнес у сфері консалтингу, а йому лише 19, уявляєте?

Тепер просто подумайте, ваш час йде швидко, ви живете як муха в окропі, від зарплати до зарплати, не набридло? Тому приймайте рішення раніше і починайте інвестувати та створювати собі майбутнє.

Адже не важливо скільки вам років, навіть якщо 40, то це не проблема, треба вже думати не тільки за себе, а за майбутнє своєї сім’ї. Треба лише 10 років на те, щоб створити собі мільйонний інвестиційний портфель, і отримувати дохід в розмірі від 1000$ і більше. А це вже ваша забезпечена старість!🙌🏼

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Максим Сильнющий
Максим Сильнющий@silnushii_production

978Прочитань
5Автори
31Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Вам також сподобається