Зневіра

Докладаючи зусиль та не отримуючи результату, рано чи пізно ми зіштовхуємось із відчуттям спустошеності та відчаю. Коли не відчуваєш власних сил, втрачаєш віру у себе та власні можливості. Це підступний стан, коли світ здається ворожим та непіддатливим.

Перш ніж віддатися цьому стану та впадати в депресію, варто відповісти на питання: а чи туди я направляю зусилля? Чи варто воно того? Чого мені хочеться? І які будуть наслідки?

Часто ми дуже вперто хапаємось за протилежність того до чого прагнемо. Але, якщо відповідь ствердна, тоді просто не слід сприймати відсутність результату як поразку.

Чи не краще просто відпустити ситуацію і спостерігати куди веде світовий потік? А тоді, коли слабкість уступить місце зацікавленості - перегрупуватись та включитись у світову гру зі свіжим ентузіазмом та новою енергією.

Здатність відчувати задоволення від самого процесу гри набагато важливіша за бажаний результат, так можна відчувати радість та вдосконалюватись. Адже ця "гра" і є нашим життям...

✨ Якщо маєте бажання дізнатися, які енергії керують Вами від народження та на які шляхи пробують вивести Вас у цій грі, - маєте унікальну можливість отримати прорахунок Вашої матриці долі у сфері, яка Вас цікавить. З порадами, куди слід цю енергію направляти.

👉🏻 З нас матриця - з Вас донат, розмір якого Ви визначаєте самі, вже після отримання розрахунку. 🍩

Не вірите у нумерологію?

Перевірте. Просто залиште будь-який коментар під цим дописом: https://t.me/numeri_fati/54

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Тетяна
Тетяна@Numeri_fati

Нумеролог

86Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 9 червня

Більше від автора

  • Пошуки себе

    Наскільки гарно ми знаємо самих себе? Свої слабкості, причину своїх вчинків, свої бажання, свої можливості? Зовнішній світ влаштований так, що нам мало часу залишається аби зануритись у себе. Домашні клопоти, робочі обов'язки, порожні балачки, цифрові розваги та інші...

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток
  • Рішення

    Всім доводилося колись в житті приймати рішучі і доленосні рішення. Коли прив'язаності та страхи всіма силами тримають за звичне, але на рівні відчуттів та логіки ми розуміємо, що цей етап насправді вже пройдено і залишити все як є - це шлях в нікуди, шлях до застою...

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Залежності

    Є речі, які заважають змінам, підживлюють страхи та утримують від поступу вперед. Мов якорі, що скинуті з швидкісного корабля.

    Теми цього довгочиту:

    Нумерологія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається