Зун

Зірка Зун давала енергію усім планетам системи Зун, але тільки одній з них вона дала життя. Розмаїття форм життя на цій планеті вражало, і люди, що жили на ній, поважали це життя. Так було не завжди, адже мозок людей розвивався разом із цивілізацією, і на початку піклувався про вид людей доволі егоїстично. Це призвело до низки екологічних катастроф, що змусило світ задуматись, та стало початком енергетичної революції та виникненням екологічних політичних рухів в розвинутих суспільствах планети. З'ясувалось, що є можливість виробляти багато енергії без шкоди флорі та фауні, а її кількість відкривала двері до припинення будь-яких війн.

Отруйні випаровування з боліт були небезпечні для людей. Деякі гази сочилися з землі сотнями років та, ймовірно, були не так смертельні, як згубні для мозку. Можливо, мали вплив на ДНК, але це не було доведено.
Деякі суспільства позбавились боліт, адже випаровування шкідливі. А дехто ігнорував наукові застороги, бо релігія занадто перекладала відповідальність за своє життя на Великого Тупу або на всюдисущого Овос.
Так і не помітили, як велика частина планети перетворилась в суцільне болото, а у людей, що жили там, почали подовжуватись вуха, а ніс — навпаки, став дещо приплющеним.

Випаровування впливали на людей. Вони дивились на сучасний світ, а сприймали його як світ старий, наче маленькі машини часу були вбудовані в їх очі та розум. Вони жили за старими правилами та боялись усіх, хто живе за новими. Вони не сприйняли енергетичну революцію, знищували планету та навіть людей навколо себе. Вчені розводили руками. Але занадто пізно знайшли ті маленькі машини часу в очах здичавілих.

Світ рухався вперед у своєму розвитку. Нещодавно компанія Плє презентувала новий віртуальний світ. Людство почало виліковувати колись смертельні хвороби.

Зірка Зун давала енергію планетам системи Зун. В дату 1823.06 за Новим часом планети з боліт вилетіло рівно 140 ракет, кожна з яких мала руйнівну силу, здатну знищити все живе на половині планети. Вони летіли на Зун.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Олекса
Олекса@mr.neo

83Прочитань
1Автори
8Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Кмітливий тестувальник (#2)

    Junior QA, Junior Tester, Junior QC, Junior Testing Engineer, Junior Software Testing Engineer, Junior QC Engineer. Це все одна людина?

    Теми цього довгочиту:

    Тестування
  • Кмітливий тестувальник (#1)

    Отже — це буде збірка статей для початківців українською мовою та від українського автора.

    Теми цього довгочиту:

    Тестування

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається