Аніме фести в Україні

Прям під час написання цього довгочиту, я дивлюся відео, як японці готують рамен. Напевно це і надихнуло мене згадати про цей сервіс і що я навіть щось пишу сюди.
Цього літа я перший раз побував на такому заході, як аніме фест. Це було в місті Рівне, а проводила цей івент animegendary. Я знаю, ще декілька організаторів аніме фестів та оскільки я не відвідував їх, то і казати свою думку не буду, надіюсь в наступному році відвідаю та напишу 2 частину цього довгочиту.

Почати хочу з того, що я дійсно радий бачити, як з’являються такі події в Україні і ти можеш їх відвідати в нашій країні, а не дивитися відео з Японії чи їхати в іншу країну для цього.

А тепер давайте про фест:
Декорації - це певне була найслабша сторона цього фестивалю. Звичайні постери з аніме персонажами, але це те що мені здалося з самого початку, тому що я прийшов одним з перших коли не було косплеєрів, а я думаю, що тут вони і є головними декораціями, але через пів години, з’явилось так багато людей, що ти і не помічав ці постери.
Магазинчики та конкурси. Ось тут дійсно непогано, одним з організаторів був магазин, який продає аніме товари, і їхній магазинчик був там теж. Також ти міг кидати сюрікени(оці гострі та смертельні зірочки, я не впевнений, що це правильна назва українською), одружитися з кимось під японською аркою, пограти в VR ігри. І зараз до того, що мене найбільше здивувало…ти міг зробити татуювання і це ж дійсно круто, але нажаль я неповнолітній і не хотілося отримати тапком від мами то я і не ризикнув набити тату)

Музика. О та ця частина просто порвала мене. Там були якухончики, які співали аніме опенінги та ГРУПА КОРБА. Запитаєте чому капсом, а все просто це настільки мене розірвало, що я навіть не можу це описати словами. На жаль зараз група розпалась, та ви завжди можете послухати їхні пісні. Вони співали аніме опенінги теж, але й без їхніх піснів не обійшлося. І коли грали їхні пісні, я та мій друг просто відривалися, слемилися та робили все. Як нам потім сказали зі сторони, ми буквально завели весь натовп.

Косплеї. Було дійсно багато крутих косплеїв, а також був конкурс, де виграла маленька дівчинка, яка косплеїла Аню. Її косплей назавжди в сердечку, бо вона виглядала ніби з аніме. Але й інші були теж дуже крутими.

Ведучий. Крутий мужик, з яким я позмагався в відтисканнях. А як по інакшому коли в нього костюм Гай сенсея) Також були конкурси на сцені(я один з тих щасливчиків, який зміг і в такому прийняти участь). Але на жаль не виграв(

Ну і все на жаль я більше не знаю що писати. Надіюсь, ще раз побувати на таких івентах та закликаю вас максимально популяризувати таке, щоб в Україні аніме фестивалі ставали ще крутішими.


Забув сказати чекаю душних коментів про те, як я неграмотно пишу(не в поганому контексті, хочу покращувати свою мову)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ілля Обущук
Ілля Обущук@JJonson

774Прочитань
0Автори
8Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається