Бабця і вампір: сутичка за труну. Це шедевр!

Це неймовірно. Я чисто випадково натрапила на уривок твору в тік ток. Спойлер: мене зацікавило. Тонке почуття гумору авторки змусило мене підняти свою ліниву дупу та зайти в пошуковик. Я не пожалкувала. На годиннику була вже майже дванадцята, але знаєте, кого це взагалі цікавить якщо мова йде про симпатичного, вихованого та загадкового вампіра.

Ось кілька цитат, які я не вважаю спойлерами та вони зможуть розвалити ваше бажання прочитати цей твір (посилання прикріплюю нижче)

https://archiveofourown.org/works/51355192/chapters/129768229

• Бабця в себе в кімнаті дивилася детективний серіал про маніяків. Я хотіла приєднатися до неї, але потім згадала, що ображаюсь. Зі всіх людей довкола від неї я підстави не очікувала!

• У мене був робочий дзвінок. Навіть мухи по хаті літали беззвучно — бабця за цим простежила. Олега вона припахала до борщу.

— Я бізнес-леді, а ти кухар.

— Леді не жеруть сало, поки камера вимкнена.

• Можливо, варто було облишити його в спокої, як підказував мені здоровий глузд, та хто він такий, той глузд, щоб я його слухала?

• Через два дні, близько одинадцятої вечора я вийшла в літню кухню — там томилися беззахисні котлети, на які я планувала вчинити замах. Моїм жорстоким планам не судилося здійснитися: під світлом місяця городом скрадалася постать.

• — Олежику, Лесюню, ви чого такі смутні?

— Говорю Лесьці, щоб не сумувала через свого Олега. Перевернеться і на її вулиці вантажівка із засмаглими брюнетами.

— Вона бліденьких любить, — підморгнула мені бабця.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Марія
Марія@c.h.y.t.a.c.h.k.a

Читаю, творю і витворяю

664Прочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 6 грудня

Більше від автора

  • Ділюся думками

    4 квітня. Я дочитала “Маленьку книгарню щастя” Дженні Колган. Неймовірно легко читається. Просто на одному подиху. Думаю твори авторки гарно підійдуть тим, хто хоче чи намагається вийти з нечитуна. *Останні 2 речення містять спойлер*

    Теми цього довгочиту:

    Відгук Про Прочитане
  • “Пляжне чтиво” відгук

    Про березень. Коротко, бо мені лінь багато писати

    Теми цього довгочиту:

    Книги
  • Я впала в книжковий запій

    Мала перший досвід купляння книг на барахолці. Хоча коли вже купляла на олх, це не рахується, бо це барахолка загалом, а я маю на увазі саме книжкову барахолку в інстаграмі....

    Теми цього довгочиту:

    Книги

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається