Бліда нечисть

Молочний лікер розчиняв іржаву кров. Настрій гіршав, що складно було залишити непомітним для блідої нечисті, яка вже зацікавлено вилазила зі свого запльованого закутка, вступала в останки їжі, перемішані з шерстю, принюхалась до повітря, мого настрою, пускала слину. Та, впіймавши мій вайб, натягнула сумну морду та почала скиглити.

Я кинув погляд на неї, погодився, не діло проводити вечори таким чином. Одним ковтком допив склянку лікеру, пусту посудину жбурнув в істоту, шматки скла розлетілись підлогою, навздогін плюнув. Опудало піскнуло, повернувшись дупою полізло в свій обісратий куток.

"Чмо в пір'ях! Іди на хуй!" -мій голос був на справді спокійним, нітрохи не розчуленим.

Може я й дійсно трохи перебрав, а все інше не так погано. Напевно, як і с палінням, прохватуватись розпачем краще й не починати. І, як і з сигаретною абстиненцією, від розпачу на короткий час допоможе тільки якісна самодеструкція. Я кажу якісна- а це означає, що самодеструкція повинна бути на стільки хорошою, що травмує не тільки тебе, а й всіх близьких навколо тебе людей.

"Закрий мурло!"- нечисть щось собі ще піскнула та нарешті замовкла, хоч звук її дихання мене все ще дратував.

Втягнути в свої страждання оточуючих- чи нема в цьому красоти трагедії? Страждання- це цілий міф, котрий можна створити довкола своєї особистості. Ціла історія життя, котру можна довго та гідно проживати. Самодеструкція в свій час- метод ці страждання інтерактивно продемонструвати на широку аудиторію. Отримати соціальне схвалення, а в кращому випадку- поради нових методів самознищення.

Пару разів матюкнувся на бліду нечисть. Попрямував до ліжка.

Вранці, виходячи з душу вступив ногою в бите скло. Нечисть хіхікнула.

Плюнувши в її закуток, я досипав смердючий корм для нечистей. Знову подумав що, напевно, можна було б для цієї бляді купляти дешевшу їжу. Поміняв воду. Нечисть за цим спокійно спостерігала, допоки я не пізданув її кулачиною, та вона, повернувшись дупою, плачучи, полізла в обісратий кут.

Курити хотілось з самого ранку, відкрив пачку, зробив три затяжки.

Полегшало

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Боягуз
Боягуз@BoboJojo

18Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Калорійна страва

    Я був алкоголіком на скриплячому велосипеді, також я був мавпою в райському саду.

    Теми цього довгочиту:

    Есе
  • Агєнтура

    Біля магазину морепродуктів «Риба» вже добрі 10 хвилин стояв середнього віку чоловік.

    Теми цього довгочиту:

    Проза

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається