Чергова спецоперація російського фсб

Русня продовжує переслідування кримських татар на окуповагому півострові-як повідомляє Кримськотатарський ресурсний центр, в окупованому Криму всіх кримських татар закликають перейти на "новий мобільний тариф "Бадем"", який нібито "був створений спеціально для кримських татар".

Центр повідомляє, що це не що інше як чергова провокація ФСБ. Повідомляється, що "перейшовши на цей тариф, ваші телефони будуть однозначно прослуховуватися в режимі реального часу. Більше того, росіяни вже підготували перекладачів з кримськотатарської мови, якщо ви раптом перейдете рідною мовою".

Центр закликає кримських татар не піддаватися даній провокації і "у жодному разі не переходити на тариф «Бадем» заради вашої ж безпеки"
Зазначимо, що дану провокацію карателі агресора проводять через неодноразово описаного нами злочинного "оператора мобільного зв'язку "Волна"" при інформаційному прикритті від "муфтія мусульман Криму та Севастополя хаджі Еміралі Аблаєва", серед іншого обіцяється "спеціальне розсилання та звернення від муфтія".

До речі, Аблаєв доволі довгий час присутній в агентурному апараті фсб, причому завербований був на ідеологічній основі, вірити даному персонажу не треба

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Вита Ков
Вита Ков@RnS4U3XpCZLCOC9

81Прочитань
2Автори
2Читачі
На Друкарні з 6 листопада

Більше від автора

  • SkyUp Futsal (Київ): «На наступний сезон нашим завданням є перемога у Екстра-лізі»

    На сайті sport-express.ua – глобус футзалу України. Наша нова оповідь – про SkyUp Futsal, який є єдиним учасником нашого чемпіонату з двома бразильцями у складі. Нехай проміжне 6 місце команди в чемпіонаті не вводить в оману – гра команди дуже прогресує.

    Теми цього довгочиту:

    Друк На Футболках
  • По мотивам матчу Реал- Сіті

    По матчу Реалу та Манчестера хочеться відмітити, що цей рахунок, в цілому, був на совісті воротарів.

    Теми цього довгочиту:

    Футбол
  • Футбол у Полтаві.

    Ворскла і футбол.....Зійшлися 10 і 15 команда чемпіонату. Перед матчем сподівань на видовищну гру було не багато, проте він виправдав себе. Команди ніби не дуже результативні,ще і після зимової паузи програли- і полтавчани, і рівняни

    Теми цього довгочиту:

    Футбол

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається