Чіно Морено ненавидів Linkin Park? І Metallica? I Limp Bizkit? I Korn? І Papa Roach?

«Виступати з Limp Bizkit і Linkin Park — було найбільшою проблемою. Це ті групи, яких не існувало б досі, якби не я. Але зрештою я заряджений, і виступаю з ними не тому, що можу завести нових друзів. Я виходжу на сцену для того, щоб у людей випала челюха», — Чіно Морено в інтерв‘ю з Revolver у 2003 році.

Мова йде про спільний тур Deftones разом з такими колективами: Mudvayne, LB, LP і Metallica. До речі про останніх він сказав: «Їх виступи наживо? Дак ці виродки просто стоять і грають».

Тоді ж вокаліст Deftones згадав про Korn i Papa Roach: «Якщо чесно, мені здається Korn зробили не дуже хороший альбом (“Untouchables”). А Papa Roach зробили доволі нудну пластинку (“Lovehatetragedy”). У випадку з Korn схоже, що вони намагались стати комерційно успішними, при цьому загубивши власну енергію. Їх старі пісні мають енергію. А далі одне й теж — погане дитинство й злі матері. З часом це набридає. Скільки років Джонатону? 30? Як давно він живе з батьками? Нехай спробує щось ще, бо якщо ти щирий і пишеш про те, що викликає емоції, до тебе не прискіпаєшся».

Накинув бруду на усіх підряд і сидить посміхається. Але звичайно зараз згадувати це гидко. Особливо те, як це висвітлювали медіа.

«Вони використали моє фото з кричущим лицем. І так, я дійсно не хотів брати участь у турі. Не через Metallica, я люблю їх. І я не презираю Limp Bizkit чи Linkin Park. На той період ми намагались тримати дистанцію [йдеться про відхід Deftones від ярлика «нью-метал групи»]. Тому я єдиний з колективу, хто був проти… І ось, коли у мене спитали про тур, я висловив власну думку, що мені не подобається. І вийшло так, що я залишився ідіотом», — сказав Чіно Морено у нещодавньому інтерв‘ю з Stereogum.

Він відмовляв NYT в інтерв‘ю, а потім натикався на заголовки на кшталт «нью-метал повертається». Так, вони взяли участь у цьому клятому турі. Але ж не для того, щоб подібні видання набирали переглядів на цій темі.

За словами Чіно, преса завжди перекручує його слова, бо «драма чи грязюка добре продається».

«Люди запитували мене, що я думаю про Papa Roach. Ну не знаю, я не слухаю їх. Але й нічого поганого сказати про них не можу. Чувак, вони миленькі хлопці, теж із Сакраменто. Коли вони були дітьми, я інколи виходив з дому, а їх барабанщик стояв перед моєю домівкою і говорив «Хей, як справи? Не хочеш потусити?». Вони милі й чудові діти. Дуже радий за їх успіх».

Ділитись своєю думкою про колективи він перестав після слів «Знаєте що? Я дійсно не розумію Coldplay». Бо відтоді інтернетом носяться тези у дусі «Чіно ненавидить Coldplay». Вочевидь, в інтернеті не існує визначення слову «смаки», ти або любиш співця, або слухаєш горобця. А ще тобі не можна відрікатись будь-яких ярликів. Тебе назвали нью-металістом? Значить таким і будеш. Іншого не дано.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
mak
mak@makmak

417Прочитань
9Автори
10Читачі
На Друкарні з 23 липня

Більше від автора

  • Джерард Вей: «Ми стоїмо проти цілого світу» | Історія альбому Three Cheers For Sweet Revenge

    Ніхто й гадки не мав як зміниться світ після релізу 2 альбому My Chemical Romance — «Three Cheers For Sweet Revenge».Ще до виходу альбому — коли у них брали інтерв'ю — вони й близько не нагадували тих зухвалих емо-хлопаків, якими стали після його релізу.

    Теми цього довгочиту:

    My Chemical Romance
  • Static Dress — Rouge Carpet Disaster (Redux) Про звук, спільні роботи, текст, обкладинку, назву

    3 моменту релізу дебютного синглу Static Dress постійно набирали обертів. Спочатку EP «Prologue...», гастролі, зйомки відео, і потім дебютний альбом «Rouge Carpet Disaster». Завдяки йому аудиторія зросла, як і самі учасники колективу.

    Теми цього довгочиту:

    Static Dress
  • Мистецтво бунту. Sex Pistols — God Save the Queen | розбір обкладинки

    Здається Джемі Рід передчував популярність панк-року ще задовго до його популярності. Наприклад, на його картині «Monster on a Nice Roof» зображено гігантського зеленого монстра, що сидить на даху будинку, а навколо його грозові храми. Це ніби пророцтво, де монстр — це панк-рок.

    Теми цього довгочиту:

    Sex Pistols

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається