Цікава думка про геополітику

Всім відомо що США давно втрачає свої лідерські позиції в світі, прикидом може слугувати їх бігство з близького сходу, відказ Саудівської Аравії від нафтодоллару і іншіх країн. Хоч в Китаї невеликі проблеми з економікою, недавно створений БРІКС, куди хочуть увійти все більше країн набирає свою силу. Враховуючи що в РФ, яка входить до БРІКС, вже на відкритому ринку існує компанія яка спеціалізується на біологічній трансмутації елементів яку очолює Карабанов, можна припустити що синтез дорогоцінних металів вже освоїний ними або буде освоїний ними найближчим часом і дана технологія опиниться в БРІКС, якщо вже не опинилася, очевидно що нарощування банківських резервів в дорогоцінних металах (можливо таємне), при великому внутрішньому ринку може призвести до повернення прив'язки майбутньої валюти БРІКС або країн її учасників.

Враховуючи що військовий потенціал Китаю і РФ поступово збільшується, і очевидно що країни учасники БРІКС підтримають їх сторону, якщо США не почне третю світову зараз, то в майбутньому очевидно програє.

На місці однієї зі сторін, я б взяв технологію ХЯЗ і на її основі створив би приватний банк з радою директорів представників країн членів пропорційно їх золотовалютному внеску і створив би емісію власної валюти з прив'язкою до золота знову, причому банкноти можна було б обміняти на золото (можливо раз в певний час або тощо). Таким чином створивши противагу в існуючій системі.

Ха

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Denis Sukhachov
Denis Sukhachov@Ratibor

Письменник, дослідник, лікар

333Прочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 12 жовтня

Більше від автора

  • Наукова праця #…

    Поле холоду існує.

    Теми цього довгочиту:

    Фізика
  • Ідея експерименту

    Що ми отримаємо якщо підключимо ртутну антенну через конденсатор до землі? (Риторичне питання)

    Теми цього довгочиту:

    Фізика

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається