Цікавинка з досвіду починаючого стримера

Завжди важко починати.

Так, цю фразу можна почути про будь яку діяльність і я вважаю, що вона цілком коректна.

Я маю синдром відмінника і сдуг, з якими борюсь вже кілька років і поступово розбираюсь у собі, тож, для мене завжди було нереально починати щось з нуля, бо ж “або ідеально і одразу, або ніяк”. Поступово, усвідомлюючи деякі нюанси життя почав розуміти, що

“не стерши шкіру на колінах, не вийде високо стрибати“

Усе життя складається зі злетів і падінь, тре купу разів перефейлити, аби знайти себе, перерити купу занять і справ, знайти своє русло і намагатись не вигоріти в ньому. Після усвідомлення такої особливості, живеться легше, я більше не розчаровуюсь через відписки, меншу кількість переглядів, тощо. Хочеш чимось зайнятись - будь готовий до неудач і періодичних поразок, до фейлів і зашкварів, без цього нікуди. Та я до них наразі готовий!

Звісно, куди ж без порівнянь. Є купу каналів і стримерів, які ростуть, чи зростали набагато швидше за мене, як і ті, які роблять це в рази повільніше. Раніше мене неймовірно це парило, я дійсно міг не братись за щось, бо хтось у світі може це робити швидше/якісніше/стабільніше. Усвідомлення, що немає сенсу порівнювати себе з іншими людьми, які мають інший досвід і умови, інші знання, іншу мотивацію і інші вади прийшло до мене не одразу, але без цього теж нікуди)

Наразі вже є певний прогрес, я маю 3-4 постійних глядача, середню кількість переглядів під сотню і 103 підписника в юбуті, мій канал тепер є на маніфесті, а я готую нові цікаві інтерактивчики з глядачами і колаби.

Перестати порівнювати себе з іншими та від'їбатись від себе - найважливіше, що мені потрібно було зробити, аби почати шукати свою сферу діяльності.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Рудий Лис
Рудий Лис@kitsune

1.3KПрочитань
1Автори
16Читачі
На Друкарні з 28 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (6)

Треба завжди потроху йти до цілі. А порівнювати ніколи не треба, у кожного свій шлях. Ти ніколи не дізнаєшся який був шлях у іншої людини, ти бачиш лише її результат, а гуль на лобі там не меньше.

Вам також сподобається