Демісексуальність

Щойно я ще раз перечитала визначення цієї сексуальної орієнтації.

І мені стало спокійно, так ніби всі тести, які я проходила, розмови з собою та друзями на тему: «Що зі мною не так» нарешті завершені.

Я демісексуальна. Як це приємно писати. Ніби я ділюсь цим з кимось близьким, хоча це зустріч з собою.

Але згадую, як в якійсь з істерично-відвертих розмов з мамою сказала, що я бі і ніби навіть пояснила, що це значить, але була такою наляканою, ніби сказала не те.

Адже донька, яка відчуває сексуальний потяг до обох статей — це краще, ніж донька, яка може так ніколи його й не відчути, за відсутності емоційної привʼязки.

Або розмова з знайомою, яка стрімко ставала подругою у Глобусі. Ми розмовляли про кохання, її перший досвід з жінкою, вона сказала, що їй не сподобалось, а я запевнила що в цьому немає нічого страшного. І тут я захотіла з нею поділитись. Просто відчула цю свободу та спокій океану в ній, але сказала що я бі. Бо асексуальність це ж якось «занадто» та і як це пояснити людині?

Відверто кажучи я і зараз не певна чи зможу цим з кимось поділитись, бо потрібно буде пояснити як це. Потрібно буде захистити себе, відстояти право на відсутність почуттів і не заплакати, а це не дуже схоже на мене в реальному житті.

Але тут, я лиш молоко, безлактозне та біле.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
——
——@Holodnemoloko

106Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Як це, жити з РХП?

    Треба їсти поки не побачили.

    Теми цього довгочиту:

    Рхп

Вам також сподобається

Коментарі (2)

☺️🥰

Вам також сподобається