Чи можете ви допомогти зупинити напад на Стентон?

Загроза для системи Стентон повернулася з оновленням Star Citizen Alpha 3.18. Ті з вас, хто вже мав справу з XenoThreat раніше, ми вітаємо вас, але війна ще не закінчена.

Під час цієї динамічної події нам потрібна допомога всіх доступних місцевих пілотів, щоб допомогти флагману Флоту UEE, який захищатиметься від ворожої атаки.

Ця остання ітерація події "Штурм Стентона" покращує процес гри як для ветеранів, так і для новачків, завдяки збільшеній потужності сервера та технології PES, що дозволить вам відчути справжній масштабний досвід. Читайте цей брифінг про місію, регулярно перевіряйте оновлення про стан події та не забудьте підготуватися до бою.

Ровена Дуллі

Уповноважений Спеціальний агент
Координатор CDF - Система Стентон

Народилася і виросла в місті Орісон, планети Крусейдер, SAIC Ровена Дуллі з відзнакою служила у Флоті UEE в якості офіцера логістики, поки не була завербована в Морську Піхоту, де відслужила ще один термін. Відтоді, як вона приєдналася до Адвокасі, вона швидко просунулася по службі, ставши досвідченим слідчим та агентом на місцях.

Вона добровільно взяла на себе обов'язки аташе Адвокасі в Силах Цивільної Оборони (CDF) в 2948 році і вважає, що CDF є життєво важливою частиною Імперії, тому пишається тим, що робить свій внесок у її діяльність.

Наближення загрози - Напад на Стентон

Нелегальне угрупування, відоме під назвою XenoThreat, розпочало агресивні дії в системі Стентон, і Флот звернувся до цивільного населення з проханням про допомогу в боротьбі з цим лихом. Проповідуючи жорстоку антиурядову та ксенофобську риторику, сили XenoThreat несуть відповідальність за десятки нападів на цивільні та корпоративні структури.

Усім волонтерам, які бажають боротися з цією навалою, слід зв'язатися з Ровеною Дуллі (Rowena Dulli), аташе CDF в Advocacy, через Менеджер Контрактів у своєму mobiGlas, щоб отримати детальну інформацію.

Фаза 1 - Наближення загрози

Xenothreat Screens

Нещодавно злочинні сили, відомі як XenoThreat (Ксенозагроза), напали на корпоративний конвой, що прямував до системи Терра. Вони знищили весь вантаж і публічно стратили екіпаж як "пособників корпоративної жадібності".

Флот UEE надіслав озброєну відповідь на цю загрозу. Розвідка Флоту також зафіксувала додаткові ворожі об'єкти Ксенозагрози на периферії системи, з невизначеними силами, на курсі до Стентона.

Сили Цивільної Оборони (CDF) були мобілізовані для надання підтримки Флотським силам в боротьбі з цією небезпекою, що неминуче насувається. Якщо ви бажаєте стати волонтером, будь ласка, слідкуйте за повідомленнями вашого менеджера контрактів mobiGlas про брифінг, коли він стане доступним.

Фаза 2 - ПЕРЕЛОМИТИ ХІД ПОДІЇ

Xenothreat Phase3 122020 Updated RailGun

CDF звертається до всіх активних членів і потенційних добровольців з проханням надати підтримку в операціях проти XenoThreat, що тривають.

Головний флагманський корабель Флоту, есмінець Aegis Javelin UEES War Hammer, поповнює боєкомплект на військовій станції INS-Jericho. На жаль, XenoThreat перехоплює і знищує конвої постачання, тому Флот звертається до CDF з проханням про допомогу в пошуку втраченого вантажу і його доставці на станцію INS-Jericho. Сили XenoThreat все ще перебувають в розгулі, тому бойова підтримка також необхідна.

Флот UEE і місцеві CDF планують вступити в бій з силами XenoThreat, як тільки War Hammer відновить свої запаси, і потребують будь-якої допомоги, щоб усунути цю загрозу.

XenoThreat розгорнула свої кораблі капітального класу разом з супроводом винищувачів, намагаючись дестабілізувати систему. Всіх, хто має бойовий корабель і відповідну підготовку, закликаємо взяти участь у цій боротьбі.

Зверніться до Менеджера Контрактів у вашому mobiGlas за подробицями.

Місія завершена - ЗАГРОЗА УНИКНУТА

Xenothreat complete

Увага, злочинне угрупування XenoThreat було успішно витіснене з системи Stanton. Їхні сили відступають до системи Пайро внаслідок цілковитої поразки від UEEN та CDF.

Ми в CDF хотіли б приєднатися до Флоту і висловити нашу сердечну подяку за наполегливі зусилля всіх наших добровольців під час цієї кризи.

Незважаючи на те, що мешканців закликають бути особливо обережними, місцеві органи влади системи Стентон послабили деякі обмеження на переміщення в умовах воєнного стану.


Джерело для перекладу: Dynamic Event: XenoThreat

Переклад для @starcitizen_news

Ви можете зареєструватися за моїм реферальним кодом, тим самим підтримати переклад новин, і отримати невеликий стартовий бонус у вигляді 5,000 UEC.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Star Citizen Україна
Star Citizen Україна@starcitizen

Переклади та зведення новин

1.7KПрочитань
5Автори
30Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Star Citizen Live | Історія оповіді

    Під час сьогоднішнього показу ви матимете чудову нагоду дізнатися про людей та історію, завдяки яким Star Citizen стала можливою - про це розкажуть наративний директор Дейв Хеддок та асистент наративного директора Вілл Вайсбаум, які поділяться подіями з ранніх днів розробки.

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Live
  • Whitley's Guide - Carrack

    Історія легендарного дослідницького корабля Anvil Carrack, який став культовим серед фанатів Star Citizen ще з 2013 року та громадян Об'єднаної Земної Імперії, зробив величезний внесок у поширення людської цивілізації по галактиці.

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Lore
  • Inside Star Citizen: Провід до Стрибкових пунктів

    Готові до стрибка? Цього тижня, у 200-му епізоді Inside Star Citizen, ми зробимо один маленький крок до системи Пайро і навіть більше: подивимось на стрибкові пункти, покажемо як ними користуватись і що змінилось з моменту їх першого показу.

    Теми цього довгочиту:

    Inside Star Citizen

Вам також сподобається

Коментарі (2)

коли там воно до релізу добереться?)

Вам також сподобається