Star Citizen UENN: CIG Поглинули Turbulent | Знову про Arena Commander

14 липня 2023 року пройшов черговий Лайв, присвячений нововведенням модуля Arena Commander, які готуються для патчу 3.20.

У ньому взяли участь Шон Трейсі, провідний керівник з інструментів та контенту, та Данкан Бантінг, головний ігровий програміст.

Розробники обговорювали свіжі питання, що накопичилися на Спектрумі протягом минулого тижня.

Отже. Приватне лобі було перероблено після того, як оновлений френдліст був доданий до Постійного Всесвіту. Нарешті робота з ним завершена і він буде представлений як "Custom matches" або "Користувацькі змагання". Таким чином, ігрові організації зможуть формувати команди перед запуском сесії. Варто зазначити, що деякий функціонал ще не готовий і додаватиметься у наступних патчах. Гравці давно просили дати їм можливість вибирати суперників за рівнем скіла, і не потрапляти регулярно у протистояння з топовими пілотами.

Крім нових режимів польотів, будуть розблоковані відомі нам старі режими, на кшталт Роя Піратів, пройшовши який гравці зможуть отримати бейджі на Спектрумі та розблокувати Катерпіллер з піратським скіном, а після проходження Роя Вандуулів розблокувати винищувач Глейв.

Star Citizen Live: Arena Reborn, Part Three

Також йде опрацювання додавання кастомних скінів та системи репутації для Арени. Додадуть режим спостерігача для проведення стриму. Стрімер зможе вести трансляцію з віртуальної камери без використання корабля та без ризику бути знищеним у бою.

У гравців з'явиться можливість зберегти свої налаштування у спеціальних слотах як для Арени, так і для модуля Star Marine. У патчі 3.20 вони виглядатимуть як рудиментарний Placeholder, а їхня функціональна частина з'явиться в наступних апдейтах клієнта.

Тодд висловив намір додати в Arena Commander медичний геймплей, проте це зав'язано на прогрес із виробництвом Сквадрон 42.

Розробники підтвердили, що вони будуть об'єднувати повітряний та наземний вид битв, як планувалося у Театрах Війни. Ви зможете на першому етапі атакувати Капітал Шип, а на другому вже битися всередині нього від першої особи.

Гравці просили додати тренувальний режим Star Marine за участю ботів як противника, але поки що інформації про це від розробників немає.

Star Marine не створюватиме спеціальних кастомних карт, оскільки це може вплинути на завантаження основними завданнями.

Тодд сказав, що вони проробляють PVE місії для Постійного Всесвіту в режимі Arena Commander, щоб гравці могли отримати бойовий досвід у персональному просторі. Взагалі, одне з головних призначень обох модулів – тестування нових можливостей та отримати зворотний зв'язок від гравців.

Star Citizen Live: Arena Reborn, Part Three

На питання про СімПоди – це внутрішньоігрові капсули віртуального занурення – Тодд повідомив, що питання складне, оскільки гравець з їх допомогою зможе підключитися до модуля Арени, перебуваючи при цьому у Постійному Всесвіті без логауту. І встановлення такої капсули на корабель ставить гравця у дуже вразливе становище. У разі атаки він не зможе на неї вчасно зреагувати.

В принципі, в Arena Commander або Star Marine можна портувати будь-які заходи з Постійного Всесвіту - такі як Ксенозагроза або Осада Орісона, але на даний момент необхідності в цьому немає.

Спільнота подала ідею створення небойових тренувальних місій, пов'язаних, наприклад, з майнінгом. Розробники думку підтримали, і, можливо, ми побачимо подібний контент у майбутньому.

Засмученням у фіналі стала інформація про проблеми у створенні Мультикрю лобі в патчі 3.20 і швидше за все його випуск затримають для пізніших патчів.


У Дорожній карті відбулися незначні зміни.

Для Альфа 3.20 було додано 2 нові завдання:

- Розробка та впровадження у Постійний Всесвіт орбітальної станції Серафим, яка має повністю замінити Порт Олісар.

- І додавання трьох нових точок інтересу на платформах планети Crusader, на яких можна буде виконати нові завдання та залутатись.

Такі завдання для Альфа 3.20 як:

- Arena Commander: експериментальні ігрові режими

- Контракти на Сальваж: Прикриття

- Розробка та впровадження в Постійний Всесвіт корабля Hull-C;

- Поліпшення керованості колісних транспортних засобів

пройшли остаточну перевірку та набули статусу підтверджені.


Компанія Turbulent, яка в основному займається веб-сервісами для CIG, тепер офіційно стає частиною групи компаній CIG. Після поглинання, яке завершилося кілька тижнів тому, загальна кількість співробітників у CIG становить понад 1100 осіб! Варто зазначити, що Turbulent співпрацювала з компанією Кріса з 2012 року. Наразі вони стали частиною однієї родини, як пишуть розробники.

Чи прискорить таке поглинання реліз Squadron 42 покаже час, а поки що ми маємо можливість пограти в Star Citizen.

Загалом це все з цікавого.

Посилання на дайджест новин

https://youtu.be/4Lzj_hVyWYU



Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Sicheslav Rod
Sicheslav Rod@Sicheslav_Rod

339Прочитань
1Автори
9Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається