Дмитро Буряк: республіканець Тім Скотт оголошує про свою кандидатуру в президенти

Республіканець Тім Скотт оголошує про свою кандидатуру в президенти — як це може вплинути на криптовалюту?

Сенатор-республіканець Тім Скотт, який може бути впливовим гравцем у криптовалютній індустрії, у понеділок оголосив про свою кандидатуру на пост президента США.

Законодавець від Південної Кароліни офіційно оголосив про свою кандидатуру в Twitter, коли натовп зібрався в Чарлстоні, Південна Кароліна. 

Скотт приєднується до інших кандидатів, включаючи колишнього президента Дональда Трампа.

«Джо Байден і радикальні ліві атакують кожну сходинку сходів, яка допомогла мені піднятися. І саме тому я сьогодні оголошую, що балотуюся на пост президента Сполучених Штатів Америки», – сказав він у підготовленому виступі . 

Скотт заявив, що хоче розробити нормативно-правову базу цифрових активів, яка захищатиме споживачів, одночасно сприяючи інноваціям. 

Скотт також виступає за життя, хоче зниження податків і проти «великого уряду», згідно з його веб-сайтом, дотримуючись багатьох поглядів колег-республіканців. 

Скотт також зіграв важливу роль у створенні « зон можливостей », що є інструментом економічного розвитку, який допомагає людям інвестувати в регіони, що страждають від труднощів. 

Скотт приєднався до Сенату в 2013 році як перший чорношкірий сенатор від Південної Кароліни , і зараз він є високопоставленим членом Банківського комітету Сенату. 

Цей комітет, зокрема, має юрисдикцію над Комісією з цінних паперів і бірж. 

Крипто резюме

Цього року Скотт, схоже, став більш голосно говорити про криптовалюту. 

У лютому Скотт окреслив свої пріоритети на посаді головного республіканця в Банківському комітеті Сенату, серед яких розробка основи для цифрових активів. 

«В останні роки спостерігається експансивне зростання індустрії цифрових активів, включаючи збільшення кількості споживачів, які взаємодіють з криптовалютами. Кілька гучних збоїв призвели до втрати споживчих активів, виявлення нормативних прогалин і підкреслили проблеми з незаконним фінансуванням. Рухаючись вперед, Комітет повинен працювати над створенням двопартійної нормативної бази», – сказав Скотт.

Скотт також розкритикував SEC у лютому під час слухань у Конгресі щодо цифрових активів за те, що вона не вжила заходів, щоб гарантувати, що «катастрофічні збої», такі як крах криптовалютної біржі FTX і алгоритмічного стейблкойна Terra, більше не повторяться. 

«Рухаючись вперед, ми повинні застосувати продуманий двопартійний і збалансований підхід, який захищає споживачів і сприяє інноваціям і можливостям», — сказав Скотт. 

Скотт також є членом групи фінансових інновацій, яка фокусується на питаннях блокчейну, цифрових активів, штучного інтелекту та захисту споживачів. 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UA2DAY
UA2DAY@ua2day

861Прочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 1 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається