Філософія зборів

Є правила зборів і їхніх репостів, які всі знають, та чомусь не завжди видно, як використовуються ці знання...

Тому я вирішив тут трохи нагадати про деякі базові речі.

Це не беззаперечна істина, і кожен може робити так, як йому зручно, але, здається, з цими правилами збори працюють ефективніше.

Перше, що нам потрібно знати, це таку мантру-дію: донат, лайк, комент, шер. Донат, лайк, комент, шер — при кожному використанні соцмереж. Донат, лайк, комент, шер — і власний збір.

Це має стати звичкою. Як колись ми чистили  кеш на телефоні. Чистити світ від русні...

Коменти, лайки, швидкі реакції в сторис дають зрозуміти ШІ(чи кому там), що матеріал користувачам цікавий, і його не варто засовувати в «тіньову зону». Допис бачать більше людей. Збір робиться швидше.

Молодці, коли робите репости. Дякую всім за поширення моїх зборів. Але не полініться, будь ласка, зробити посилання на банку в репості — не кожен, на жаль, захоче заходити на допис, потім у шапку профілю, потім у банку...

І напишіть пару слів від себе. Чому ви радите задонатити саме на цей збір. Так, це трохи дивно звучить: кожен збір апріорі потребує і вартий того, щоби на нього закидали гроші. Але на всі збори, на жаль, не закинеш...(Та якщо до кожного збору надсилати по 10 грн, і так будуть робити всі... Математика проста й дієва.) Тому це працює як рулетка: щось і зіграє. В якийсь момент певний збір нас зачепить — і ми задонатимо. Напишіть щось таке, що зачепить.

Ваша аудиторія вам довіряє. Зробіть так, щоби вона довірила свої гроші цьому збору...

Методика примусу й легкої агресії типу «А ну  повернувся до попередньої сторис і задонатив!» на мій погляд не працює. Принаймні, зі мною. Так можуть казати лише ті люди, які самі не пропускають жодного збору. Така справа має робитися з легким серцем. Це добровільні внески... Та з іншого боку — їх завжди мало... Тому вирішуйте для себе самі, який стиль заохочення обрати.

Хто ще не створював власну банку — не зволікайте, це не складно. Є мікробанки на суму від 1000. Якщо ви переживаєте, що у вас мало підписників і т.п., і вам не вдасться зібрати потрібну суму — не хвилюйтеся, зберете. Навіть якщо не зберете в повному обсязі, ніхто вас не вб'є. Будь-яка допомога потрібна.

Не знаєте, до кого звернутись з організацією збору — напишіть @frankanafront. Вони майже все зроблять за вас.

Якщо збір іде туго — не соромтесь писати в особисті знайомим і незнайомим та просити про поширення вашого збору. Ви побачите, як звичайне «будь ласка» робить дива.

Все, дякую за увагу.

Нехай усі збори якнайшвидше закриваються!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Філософія життя
Філософія життя@deni_look_in

Філософія життя Дениса Лукіна

174Прочитань
4Автори
18Читачі
Підтримати
На Друкарні з 19 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається