Ідеальний сценарій перемоги.

Ідеальний сценарій перемоги це зупинка війни і повернення територій санкційним тиском.

Чим такий сценарій поганий? Люди не гинуть, міста не перетворюються на руїни, енергетика не руйнується. В той же час справедливість торжествує.

Слід враховувати те що при визволенні всі визволені міста виглядатимуть як Бахмут, а їхні мешканці дуже вірогідно загинуть. Це є однозначно не наш шлях: такого роду “визволення” це шлях русні.

Війна взагалі йде в іншій площині: не за території, а проти зла рашизму. Війна за території локальна, але війна проти зла рашизму глобальна.

Отже рашисти є спільниками і прямими спадкоємцями Гітлера, які діють відповідно до пакту Молотова—Ріббентропа, себто вони діють не в парадигмі Міжнародного права встановленого ціною Другої Світової, а в парадигмі власне Другої Світової, яку вони ініціювали, а зараз повторюють.

Перемога це не кордони 91-го року, перемога — це є знищення зла рашизму як такого.

Нажаль зло рашизму демонструє нам, що Друга Світова завершена не остаточною перемогою, а певним компромісом, який полягав в тому що спільники нацистів, рашисти стали вважатися “переможцями” нацизму, з чого вони моментально зробили висновок, що всі інші — “нацисти” яких вони мають право і просто зобов’язані судити і карати за “нацизм”.

“Вагнер” Уткін. Псевдо вочевидь інспіроване тим що Вагнер був улюбленим композитором Гітлера.
Олексій Мільчаков, польовий командир диверсійно-штурмової розвідувальної групи «Русич», яка відкрито застосовує нацистську символіку

Окрім такого половинчастого характеру “перемоги над нацизмом” це є щось малозрозуміле для Далекого Сходу, арабського світу, Латинської Америки.

В нас наприклад ніяких особливих емоцій не викликає імперський прапор Японії, тоді як на Далекому Сході це все одно що символика Третього Райху. І навпаки: свастика це символ буддизму, в Японії так позначаються на мапах буддійські монастирі, тобто сам по собі цей символ там ні з чим зловісним не асоціюється.

Латинська Америка якось на своїй хвилі, оскількі іспанці там інтегрувалися в доколумбові цивілізації. Наприклад в Чілі іспанців називали “новими інками”.

Індія, арабський світ та Субсахарська Африка потім добивалися незалежности від європейських імперій, Східна Європа та республіки СРСР — від рашистів. В самих США добивалися рівних прав негри та індіанці.

Тобто перемога над нацистською Німеччиною як ми бачимо лише призупинала війну в Європі, але не була остаточною перемогою над нацизмом. І якщо демократичні країни розвивалися в дусі ідеалів ООН, то росіяни навпаки: бажали реваншу нацизму.

До речі, росії не має бути в ООН оскільки офіційно там СРСР, якого нема, і нема ніяких резолюцій, чому місце СРСР має посідати саме колишня РРФСР, а не якась інша колишня радянська республіка. Окрім того, росіяни не визнають міжнародне право і вважають його несправедливим, тому що джерелом справедливости вважають себе. Росіяни грубо порушують статут ООН, тому їм не місце в ООН й тим більш — серед постійних членів Ради Безпеки ООН з правом вето! Наголошую, що якихось принципових проблем їх звідти прибрати нема, оскільки офіційно їх й так там нема. Наприклад США можуть просто перестати пропускати руснявих “дипломатів”. Сказати: нема такої країни в ООН і все: скаржтеся тепер в ООН.

До ООН звісно багато є запитань: наприклад палестинський тероризм по суті спонсорувався ООН.

Втім Корейська війна велася силами ООН, преставленими переважно США а також іншими націями, зокрема турками.

Але вочевидь не слід очікувати від сил ООН чогось більшого ніж миротворчі, себто поліцейські місії. Значить, якщо Путіну так подобається прецедент Косова, слід домагатися перетворення окупованої частини України на територію під контролем ООН: Косово до проголошення нещалежности 8½ років знаходилося під контролем ООН.

Я розглядаю ООН як раду старійшин яка судить за адатом (звичаями), але вона може лише встановити, хто правий а хто ні: відновлення справделивости це вже справа всіх інших.

Отже слід перш за все визначитися, що джерелом Міжнародного права є ООН, а не русня. ООН постановила, що русня неправа, отже ввесь Світ тепер має відновити справедливість. Справедливість це дотримання принципу недоторканності кордонів та відновлення територіальної цілісності України.

Тобто це не війна росії проти України, а війна росії проти всього Світу за повернення до світового устрою часів пакту Молотова—Ріббентропа.

Слід пояснювати як геполітичному Заходу, так й Сходу та Півдню, що ми обстоюємо принципи Міжнародного права встановлені ООН, що саме ці принципи дозволили колоніям здобути незалежність. І якщо ми будемо заперечувати Міжнародне право, як русня, ми повернемося до “права сильного” де в кого більше атомної зброї той й правий. (Це до речі й русні не завадило б пояснити.)

Тому якщо зараз голос кожної країни буде почутий, а недоторканість кордонів дотримана, то перемога росіян означає, що всі слабкі та бідні вже не зможуть претендувати на незалежність. Можливо вони зберігатимуть формальний суверенітет, але потраплять у “зони впливу” де будуть робити те що каже начальник “зони” під загрозою геноциду, як де юре суверенний Татарстан.

Тобто ця війна терористична і колоніальна!

Перемога росії означає перемогу терористів-колонізаторів, себто повернення Світу до стану 1939-го року, і утворення нової гілкі історії в якій комуняконацизм переміг.

Слід розуміти, що незалежність колоній потрібна була росіянами лише в рамках протистояння з Англією і Францією. В альтернативному світі, який прагне побудувати русня всі незалежні зараз колонії матимуть таке ж право на самовизначення, як й Україна з т.з. русні.

Окрім того перемога русні буде знаком для всіх терористів, що США слабкі і що терор це вірний метод досягти своїх цілей. Слід сказати американцям, що мовляв якщо після бігства з Афганістану, ви ще й Україну терористам здасте, ніхто вже США не поважатиме: всі поважатимуть терористів, яким вся ваша MAGA до одного місця.

Ніхто не хоче влади терористів, а перемога росіян буде перемогою терристів над Міжнародним правом.

Перемога це не території, а консолідація всього Світу проти зла рашизму.

Ми бачимо що у Другій Світовій далеко не ввесь Світ поділяв радість від перемоги над нацизмом. По суті це була справа Європи та Північної Америки де половина Європи виступала за нацистів!

Тому так важливо не хто кого переміг, а саме принципи які були в результаті встановлені. ОК: кому не подобаються принципи можуть виходити з ООН: наразі ж получається, що всі з ними згодні, і навіть рашисти мертвою хваткою вчепилися за місце СРСР!

Тобто раз ніхто з ООН не виходить, значить всі згодні, що ООН є джерелом Міжнародного права згідно з яким Україна права, а росія не права.

Отже всі мають докласти зусиль, щоби принципи міжнародного права були відновлені!

Росія не приховує, що веде терористично-колоніальну війну проти всього Світу, тому тепер ввесь Світ має показати росії, що нікому в Світі не дозволено займатися тероризмом і колоніалізмом.

росіяни помруть, як мученики
Тобто рашисти фактично оголосили всьому Світові війну на знищення!

Тепер Світ має визначитися: що йому дорожче: він сам, чи росія?

Якщо Світ все ж таки вважає, що сам собі він важливіший ніж росія, слід виключити зі Світу росію, і приймати її назад по частинах за умови відповідности статуту ООН.

Кожен біснуватий фюрер має знати, чим закінчується протистояння зі Світом! Що ані надцінні ресурси, ані величезні запаси зброї йому не допоможуть!

Отже let us make UN great again!

PS

Мені подобається назва ООН мовою свахілі, оскільки дослівно вона значить “союз племен”:

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
RR
Regnum Russiae@regnum_russiae

821Прочитань
7Автори
5Читачі
На Друкарні з 26 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (9)

Росія (нажаль) це лайно, яке не тоне. Санкції за 3 роки не дали ніяких результатів для нас, росія збільшила виробництво дронів + налагодила більш тісні зв'язки із іншими країнами-терористами (Іран, Афганістан, Китай, КНДР).

Якщо буде цікаво, можете погуглити про угоди рф/Європа, які досі діють (і спойлер, це не угоди про експорт деревини, а наприклад обмін збагаченим ураном:)).

Санкції не здатні послабити рф на полі бою і не провокують російське суспільство до мітингів. Тобто, є недієвими.

Зупинивши війну ми отримаємо ворога ближче, ніж він був на початку 2022 , отримаємо більш озброєного. Як це працює? А в нас вже є приклад:) 25.06.2014 року, Луганщина (українські військові дали росіянам змогу скласти брою, росіяни на танках в’їхали в місто).

Будь-яке перемир'я росія використовує для підготовки більш жорстокого нападу, це факт.

І маніпуляції типу “ну давайте всі помремо на фронті”/”навіщо тоді перемога, якщо всі загинуть” є бридкими. Про що мова? Про тиждень тиші і більш масштабне вторгнення потім?

Вам також сподобається