Парагвайський сценарій.

Політруки зненацька відкрили для себе, якої країни це прапор і чому його використовують українці:

І стали як(?) за командою писати в тому дусі, що як мовляв українці посміли знати про Парагвайську війну, якщо навіть САМІ ПОЛІТРУКИ цього не вчили:

Все що не вчили політруки це російська ІПСО! Всі хто відрізняють Парагвай від Уругваю — агенти Кремля, бо політруки навіть на географічному факультеті це не вчили!

Паргвайський сценарій означає війну на самознищення. Війна на самознищення є війною на самознищення як ти її не називай.

Ось що нам пропонують політруки:

https://x.com/StarshinaZapasa/status/1794498042533646787

https://x.com/StarshinaZapasa/status/1733929230302412961

— Тобто дитячу працю, методи більшовиків, які ясна річ нічого спільного з Конституцією не мають.

Аркадій Бабченко як завжди, все в одному: й виборець Порошенка й політрук й старшина армії рашистів…

А ось що нам каже Українська Вікіпедія (яку контролюють російськомовні сталіністи) про Парагвайську війну:

Для Парагваю війну Потрійного Альянсу можна з повним правом назвати «тотальною війною». Безпрецедентна готовність парагвайської армії та населення продовжувати боротьбу в умовах дедалі гіршої військової ситуації та жахливих втрат живилася з різних джерел: традиційна патріотична відданість президенту, націоналістичне, мілітаристське та авторитарне виховання населення, брак інформації, окрім офіційної пропаганди та терористичні заходи уряду. Під час війни навіть незначна критика влади каралася ув'язненням, примусовою працею, шмаганням або примусовим переселенням з міста в сільську місцевість. Солано Лопес навіть наказав стратити власних братів і піддав тортурам свою матір і сестер, коли запідозрив їх в опозиційності. В армію Парагваю після загибелі значного числа дорослих чоловіків призивалися також жінки й неповнолітні; так, 16 серпня 1869 року в битві при Акоста-Нью билися 3 500 дітей і підлітків від 9 до 15 років (із загальної кількості парагвайських сил 6 000 осіб). Кількість дітей, що загинули, є спірною, деякі свідчення називають цифру 700, але всі історики сходяться на думці про жорстокість цієї битви. На вшанування пам'яті загиблих 16 серпня в сьогоднішньому Парагваї святкується День Дитини. Економіка виробляла продукцію суто для воєнних потреб, сільськогосподарське виробництво підтримувалося на мінімальному рівні коштом праці жінок і дітей.

Тобто це є та сама “війна на виживання” про яку каже старшина армії рашистів Аркадій Бабченко і яку на його думку має вести Україна, в чому старшину армії рашистів гаряче підтримують всі інші політруки.

Для Парагваю “війна на виживання” закінчилася загибеллю 70% населення і майже всіх чоловіків, тотальним спустошенням і занепадом на століття.

Звісно є відмінності і основна відмінність в тому, що в тій історії Парагвай був агресором. До того країна являла собою суцільний, відокремлений від Світу колгосп, без жартів: там вся земля була державною.

Однак подібність до нашої ситуації в тому, що державний терор, тотальна мілітаризація домножені на відсутність адекватної оцінки власних сил і сил супротивника — це шлях в нікуди.

Також подібність до України в тому, що нелегітимна влада явно має намір перетворити країну на такий самий суцільний колгосп: Берлинський мур на кордоні з ЄС і НАТО вже є, і там вже вбивають українців; виборів нема. Закон про військовий стан допускає використання примусової праці:

Отже цілком імовірно, що ми побачимо ще криваву примусову трудову мобілізацію, та демографічну мобілізацію дівчат з 15-и років. Бо у нелегітимної влади “національна ідея” на десятиріччя: це просто ми тут нічого не розуміємо!

Нагадую, що хоч у нелегітимної влади “Конституція на павзі” це не значить, що вона в Україні на павзі, а за Конституцією носієм суверенитету і єдиним джерелом влади є народ. Це значить, що “національну ідею” визначає народ а не самопризначені ідеологи: всі можновладці дають присягу народову, держава підзвітна народові, а не навпаки!


Ще рік тому звучали пропозиції НАТО заморожувати війну і приєднувати неокуповану територію до НАТО:

Враховуючи те що саме НАТО й визначає значим чином перебіг війни, вкрай нерозумно було одразу обзивати керівника канцелярії генсека НАТО “клерком” і закидати “російські наративи”, як це зробила нелегітимна влада людожерів.

Наприклад зараз президент Чехії каже про завершення війни: до нього теж СБУ має постукати в двері?

Тобто ми бачимо абсолютну неадекватність української влади, яка намагається задавити будь-яку думку в Україні і не сприймає ніякої думки західних союзників, вважає, що може розмовляти з Заходом з позиції сили, що можна не узгоджувати, а нав’язувати стратегію війни.

Єдина розумна стратегія в нашій ситуації це заморозка війни. Керівник канцелярії генсека НАТО не міг зробити подібну заяву без санкції генсека НАТО.

І дійсно: як ми бачимо, Захід не збирається віддавати Україну Путіну, але й дати Україні перемогти Путіна Захід теж не збирається:

— На пряме запитання, чи планується звільнення Криму, міністр оборони США відповів у тому дусі, що “Зеленський ще може передумати”. Це означає, що США не поділяють наміри Зеленского звільняти Крим, і при цьому саме США це по суті й вирішують.

Зауважте, що Захід ніде не ставить умовою вступу до НАТО контроль над територіями!

Наприклад у документі підписаному на саміті НАТО є така фраза: У разі збройного нападу Росії на Україну після завершення нинішніх бойових дій — тобто по суті документ передбачає завершення війни, але разом із тим там нема ані слова про “контроль над територіями”:

Захід неодноразово казав про деяке принципове рішення яке може прийняти лише Україна. Все це означає, що рішення про заморозку війни може прийняти лише сама Україна, тоді Захід в свою чергу гарантує її нерозморозку. В іншому разі Захід не допустить перемоги Путіна, але перемоги України Захід теж не допустить (через вірогідність ядерної війни), тобто інакше на нас чекає якраз парагвайський сценарій. В кращому разі — прийде Трамп і все вирішить без України.

Отже є три варіанту розвитку подій:

  1. Безкінечна суїцидальна “війна на на виживання”.

  2. Заморозка війни на наших умовах і вступ до НАТО.

  3. Заморозка війни на умовах Трампа.

Влада до речі всерйоз замислюєтьс над заміною українців на мігрантів, себто над ПОВНИМ ЗАМІЩЕННЯМ НАСЕЛЕННЯ:

— Національна ідея є, економика є: а те що українців нема, так для влади це навіть краще, бо єдині українці що залишаться це самі можновладці: можна не турбуватися через підзвітність перед народом!

UPD новина в тему:

Навіщо політрукам українці, якщо вони не виправдовують сподівань політруків та ще й сміють пам’ятати про Конституцію, права і свободи?

Отже українців слід знищити, щоби залишилися самі “патріоти”!

PS

Зараз Парагвай — дуже мила, мирна країна.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
RR
Regnum Russiae@regnum_russiae

1.3KПрочитань
7Автори
5Читачі
На Друкарні з 26 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (13)

От ви пишете про парагвайський сценарій. Але вас не хвилює, що тоді і зараз смертніть у бою просто кардинально різна. Лінійна піхота практично вся викошувалась під час бою і там була велика кількість смертей. Зараз же у нас більше поранених, ніж загиблих у бою, але навіть кількість 200+300 не таке велике, як ваша уява собі малює. До того є, порівняння маштабу війни навіть з Другою світовою - це ідіотизм, а тим більше з 19 століттям, яке набагато далі від нас, ніж остання Велика Війна.

Вам також сподобається