Цитата: Держава - це народ, люди, які стоять на порозі екзистенційного виживання зараз.

— Всі хто промовляють від імені держави, особливо в дусі морального обов’язку перед державою — промовляють від лукавого. Всі хто закидають зраду і психічні розлади йдуть за крейсером Москва.

Не люблю, коли мене переривають тому оскільки я не зміг запосити написаний комент тут, тезово винесу діалог в окремий допис.

¶ В нас прийнято направо й наліво закидати “зраду Батьківщині”, але це є більшовицький наклеп, тому ті хто таке роблять є більшовиками які шукають ‘ворогів народу’.

¶ Так само ті, хто дають непрохані поради ‘звернутися до спеціаліста’ є адептами радянської каральної психіатрії, тобто це є НАТУРАЛЬНІ ЛЮДОЖЕРИ.

Якщо Ната Бараболя НЕ ЗРОЗУМІЛА, значить ти божевільний, бо в свинособак хто більш тупий той й головний, а думати щось що не здатен подумати головний є “божевіллям”.

Далі цяя Ната Бараболя підтверджує, що й Конституція для неї це “потік дуже незв’язний, ЗРАДОВМІСНИЦЬКИЙ”.

Я їй ясно написав, що каже Конституція з цього приводу:

Отже народ є носієм суверенитету і єдиним джерелом влади, а держава є підзвітною народові.

Всі держслужбовці, військові, депутати, президент, поліцейські ДАЮТЬ ПРИСЯГУ народові!

В Конституції ніде не йдеться що держава та народ це “єдине ціле”. Але Ната Бараболя знову НЕ ЗРОЗУМІЛА. А раз Ната Бараболя не зрозуміла, то це значить що Основний Закон це божевілля і зрада…

А якщо ти якось не так стоїш, як тобі СКАЗАЛА Ната Бараболя, то ти або зрадник або божевільний: всі мають розуміти не Конституцію, а виключно те що “зрозуміла” Ната Бараболя.

Цитата:

кінець цитати.

Якщо Ната Бараболя за півтора року після початку повномасштабного вторгнення усвідомила реальність, то всі тепер мають з квадратними очима бігати, бо інакше Ната Бараболя назве нас божевільними чи зрадниками.

По-моєму, класичний випадок нафронтницької ідіотії.

Цитата:

кінець цитати.
«В Україні не можна просто дихати повітрям.»(ц) — всім нашити жовті зірки і йти в газові камери.

Те що рашисти вторгнуться при першій-ліпшій можливості було зрозуміло після вторгнення в Грузію, а такі як Ната Бараболя тоді теж казали “божевілля” “зрада”.

Тому екзистенціальну загрозу становлять такі як Ната Бараболя: зараз т.зв. “влада” знищує країну більше ніж війна, що я їй власне й намагався пояснити.

Але їхня “мудрість” 1) запізнюється мінімум на 10 років: війна з 14-го року йде 2) стає якимсь “Космичним Законом” якщо вони нарешті зрозуміють те що всі інші й так давно знають.

Тому ці ідіоти під правденими гаслами просто знищують все живе!

Перш за все медикам, військовим та волонтерам слід займатися своєю справою. Наприклад військові мають знищувати ворожих військових, а не тероризувати цивільних в тилу.

Тому можна зрозуміти і вибачити, якщо в процесі знищення ворожих військових гинуть цивільні (військові нікого не можуть визволити: вони можуть лише знищити ворожих військових, стираючи з лиця землі міста разом з мешканцями). Але НІ В ЯКОМУ РАЗІ неможна вибачати військових, які підіймають руку на громадян України, скоюють військові злочини.

Так само військові, медики і волонтери не є носіями якогось абсолютного знання та вищої справедливости, тому читати моралі не є їхньою справою.

Й тим більш вони не є “замість Бога”!

Всім іншим також слід перш за все бути включеним перш за все у свою справу. Медики, військові та волонтери якщо їм щось потрібно здатні про це самі сказати. Причому перш за все це задача держави вирішувати їхні питання. Якщо держава з цим не справляється і перекладає задачу на волонтерів, то така держава непотрібна.

Тому держава не тотожна народу: народ Українській був, є та буде, а держава це поняття ефемерне.

Як можна ототожнювати державу та народ, якщо віками народ був розділений різними державами, а теперішня держава є перефарбованою УРСР?

Для мене зрозуміти “державу”, це зокрема зрозуміти військового, медика і волонтера. Які потребують нашої включеності.

Держава - це народ, люди, які стоять на порозі екзистенційного виживання зараз. Чим раніше це прийме більшість, тим більше шансів у нас зостатись.

Ще одна маніпуляція: “Держава це люди, але люди нічого не розуміють!”

Тобто в Нати Бараболі держава це дурка, а вона там типу перша халат вдягнула…

Цей концтабір який будує держава й є екзистенцільне знищення. Тобто Україна як така пережила поневолення і геноцид, але “примусову війну за свободу” не переживе, оскільки перетвориться на свою протилежність.

Такі як Ната Бараболя тут ніякої проблеми не бачать.


Тестове запитання: людина для держави чи держава для людини? Совкові людожери вприципі нездатні втямити як це: держава для людини, адже “держава це вони”…

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
RR
Regnum Russiae@regnum_russiae

821Прочитань
7Автори
5Читачі
На Друкарні з 26 лютого

Більше від автора

  • Ідеальний сценарій перемоги.

    Ідеальний сценарій перемоги це зупинка війни і повернення територій санкційним тиском.

    Теми цього довгочиту:

    Оон
  • Парагвайський сценарій.

    Політруки зненацька відкрили для себе, якої країни це прапор і чому його використовують українці.

    Теми цього довгочиту:

    Парагвай

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається