Інтровертизм, емпатія, тривожність у 2024 році

«Кожен раз коли мені доводиться багато спілкуватись — потім я максимально хочу тиші»

Знайомі думки?

Я з цими думками живу кожен день.

Мій день починається з гарячої кави з чимось смачним, щоб полегшити розуміння що треба буде спілкуватись з людьми, і тиші. Після цього день хаотично скаче хвилинами тривожності і сотнями думок в голові. Побудувати графік я собі не можу, бо це сковує рамками а вони викликають роздратування. Я приблизно знаю що мені треба зробити за день, щоб отримати дохід, адже від цього залежить моє життя. Тому роблю все у звичній послідовності і так наче можна прожити день.

Моя розрада — мій син. Як дивно, що він взагалі не викликає в мене роздратування. Ми разом проводимо час, малюємо, ліпимо, граємо в настільні ігри і влаштовуємо перегляди.

Мабуть діти не підпадають під тих від кого інтроверт може втомитись. А можливо через те, що я ще й емпат я можу відчувати ці його безметежні стани і це мене розслабляє. Бо вони не такі як дорослі. Дорослі всі роздратовані і тому з ними мені складно. А з дітьми легше. Але з чужими я не сиділа, тому не можу сказати.

Найважче за цілий день зупинитись від прослуховування новин. Чому кажу прослуховування, бо я в основі їх не читаю. Мені без мого погодження зливають їх знайомі. Кожен по краплі і я бачу картину яка викликає ще більший стрес. Але іноді я буваю жорстокою і кажу їм зупинитись, бо я закінчу спілкування і тоді голова більш чиста. Я сама знаю що все не так добре у країні, але емпатія сильно погіршує стан коли я чую, що хтось помер або потрапив в полон. В такі моменти я впадаю в ступор і не завжди можу вийти з неї до кінця дня.

Ввечорі обов’язковим ритуалом є перегляд чогось, що відволіче від реальності. Заснути я можу не раніше 00:00. Тому в тиші коли все місто спить — самопочуття найкраще. Я вже колись думала, що можливо вдень просто за вікном багато розмов і інформаційного шуму, тому так важко. Але це не точно.

Це моя перша стаття і я не знаю чи правильний формат я використала. Але питання в мене до вас все ж таки є: як ви живете у 2024 році якщо ви теж інтроверт і тривожник?

І напишіть чи саме такий формат підходить для Друкарні? Звісно в мене є багато тем, які я би хотіла підняти, але це перша яка прийшла в голову.

Обняла 🫂

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Юлія Сергіївна
Юлія Сергіївна@yuliiasergiivna

Кріейтор, інтроверт, пишу...

17Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 24 червня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається