Італія знову запалює на Чемпіонаті світу

Італійська збірна вийшла в плей-офф Чемпіонату світу U-20. Це збірна, у якій вже не можуть грати Ньонто, Скальвіні та Міретті, зате є Казадеї, Бальданці і Пафунді. Вони цілком виправдовують сподівання.

Перемога над Бразилією (3:2) викликала особливу гордість в Італії. Бразильці атлетичніші і мають більше досвіду у дорослому футболі, вони вже давно на радарах «Реала» та «Челсі». Проте італійці перед ними не здригнулися: у першому ж таймі забили три голи і пропустили тільки під натиском в останні 20 хвилин зустрічі.

«Так, ми переглядали їх на відео. Вони сильні. Але ми теж не такі вже й погані...» — казав напередодні матчу 17-річний Сімоне Пафунді. Він наймолодший у команді й один із наймолодших на чемпіонаті.

«Я завжди грав проти старших гравців, це ніколи не було проблемою, — продовжив Пафунді. — Навпаки, я повинен сказати, що мені це дуже подобається, це стимулює мене. Ми починаємо відразу з найважчого матчу туру, але в нас є можливості грати на рівних з усіма. А далі ми вже єдина група, ми добре працюємо з тренером, ось побачите...»

Udinese Calcio on Twitter: "Debutto con assist per Simone Pafundi al  Mondiale Under 20 💪👏 #Pafundi marked his U20 World Cup debut with an  assist 💪👏 #ItaliaBrasile 3-2 📸 Simone Pafundi ⚪️⚫️ #
Сімоне Пафунді

Рік тому Пафунді дебютував у Серії А, у листопаді дебютував за дорослу збірну. Тоді йому було 16, і такого раннього початку в збірній Італії не було понад сто років. За його техніку та зовнішність Пафунді уже порівнюють із Мессі, Марадоною та Баджо… Звичайно, Сімоне не перший, до кого застосовують такі аванси, але викликаючи його в збірну Роберто Манчіні казав: «Спершу Пафунді, а потім усі інші — ось так я формував список гравців. Він має неймовірні якості, і я сподіваюся, що він буде гравцем національної збірної на майбутні 20 років».

Проте зіркою групового етапу Чемпіонату світу U-20 став Чезаре Казадеї. У дебютному матчі він забив дубль бразильцям, а вчора знову відзначився двома голами у ворота Домініканської Руспубліки. Саме його голи дали змогу італійській збірній вийти в плей-офф, і на цей момент він перший бомбардир турніру.

Минулого літа «Челсі» придбав 20-річного півзахисника в «Інтера» за 15 мільйонів євро. Першу половину сезону Казадеї провів у молодіжці клубу, другу — в Чемпіоншипі, був орендований «Редінгом» (15 матчів, 1 гол). Загалом на цьому рівні він гравець основи.

«За останній рік я виріс у всіх відношеннях, — каже Чезаре в інтерв’ю GdS. — Я завжди тренуюся на повну силу, часто розмовляю з тренерами і питаю їх, у чому, на їхню думку, я можу додати. У Чемпіоншипі я знайшов іншу реальність. Перехід з молодіжного сектору до дорослої команди — це завжди великий крок вгору. Це нелегко, але змушує рости».

Mondiale Under 20 - Cesare Casadei: "Possiamo fare grandi cose, la mia  famiglia coinvolta nell'alluvione a Cervia" - Eurosport
Чезаре Казадеї щойно забив бразильцям на ЧС U-20

Казадеї відзначає, що в «Челсі» встиг поспілкуватися з Тьяго Сілвою, в «Інтері» вивчав гру Ніколи Берті по ютубу, у дитинстві захоплювався Кака. Але його порівнюють з Мілінковичем-Савічем.

«Я завжди намагаюся дивитися на тих, хто схожий на мене з точки зору гри та фізичних даних, а Мілінкович саме такий, — визнає Казадеї. — Можливо, одного дня я стану таким, як він, але перед тим треба багато працювати».

На запитання, чи є в Італії футбольні таланти, Казадеї відповідає: «Хіба ми це вже не довели? У нас багато якості, як з м’ячем, так і без нього, і ми справді згуртовані. Це допомагає нам перемагати, тому що коли на полі непросто, саме командна гра робить різницю».

Отже, стежимо й далі за грою італійської збірної на ЧС U-20 і підписуємося на Телеграм-канал «Зона трекварті».

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Зона трекварті
Зона трекварті@trequarti_calcio

264Прочитань
9Автори
10Читачі
На Друкарні з 11 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається