Карти, яких нам не вистачає. Частина №2

Стаття підготовлена для телеграм-каналу «Паляниця від Бужі».
Автор тексту: Павло Отряжий

Генератори ідей: Павло Отряжий, Олександр “Бобр”, Антон Ґудзь, Тимур Дідик
Редактори: Тимур Дідик, Alan Walter

Зачин

А ось і друга частина нашого довгочиту про карти, які б ми хотіли побачити в Ґвінті чи в цьому, чи в наступному дропі карт. Цього разу ми розглянемо приблизні карти Чудовиськ, Скелліге та Синдикату. Для Скоя’таелів в нашої команди не було ідей, більшість карт персонажів з книг вже є у грі. Але, гравці Білок, не засмучуйтесь, а краще тримайте бобра :)

Чудовиська

  1. Гігаскорпіон. Дуже цікава тваринка, яка зустрічається на інших картах гри, але власної досі не має.

  2. Грайвер та Цеметавр. В цілому великі гулі-переростки, зовнішньо дуже схожі. У першій частині гри є велика кількість трупоїдів, які б ми хотіли бачити у грі (як і сам архетип цих милих істот).

  3. Ветала. “Я зустрів розмовляючого гуля. Це просто чудо природи!”

  4. Блудзейґери (з нідерландської — п’явки) – чудовисько з боліт (московії🌚). Цих красенів можна побачити багато, якщо зійти з будь-якої притоптаної стежки на болотах біля Визіми.

  1. Топляки. Найсильніші з утопців. Серед них є й знакові, такі як Зефір та Надір з першого Відьмака.

  2. Королівська виверна. Продовжуючи тему Чудовиськ, варто відмітити відсутність Королівської виверни. Рідкісний і небезпечний вид.

  3. Черепоголов. Ці створіння вимерли за декілька століть до подій у грі, але все ж Ґеральт зустрічає їх у Льодових рівнинах наприкінці сюжету першої частини.

  4. Ехінопс. Не повинні забувати доповнення до архетипу на рослинах. Рослин має бути більше! ЛАРІ-АРХІСПОРІ ПОТРІБЕН ДРУГ (хто поняв той поняв😉)

  1. Привиди Дикого Гону. До подій третьої гри, дикий гін частіше з’являвся у цьому світі у вигляді проєкцій, а не матеріальних ельфів (ой, спойлери).

  2. Зойгл. Закінчуючи з чудовиськами з першої частини Відьмака не можна не згадати Зойгла, якого рососіянці переклали як “Риггер”. Чудовисько з мацаками, яке мешкає на смітниках та каналізаціях. Ґеральт від цього смраду, напевно, ніколи не відмиється

  3. Арахноморф. Арахнофобам привіт.
    Коментар редактора: найбридкіше, найпотворніше створіння в третьому відьмаку, яке ще хрін вб’єш з його темпами пересування та станами. Вони їм ще й на півночі Велена цілу колонію зробили…

  4. Хмарний велет. Величезний циклоп із Захмарного палацу в доповненні Кров та Вино.

Перерва на цікавинки

  1. Повний місяць. Карта з бета версії Ґвінта, її ефект послугував прототипом для Кривавого місяця, який ми знаємо зараз. Але, можливо, можна було б знайти спосіб задіяти і старий арт.

  2. Клара. Також відома як Лихо з колодязя, найперший бос у третьому відьмаку та одна з найперших трагічних історій, з якими стикається гравець. Дуже хотілося б побачити її в грі.

  3. Зілля Жулан. Ще одна стара карта з часів бети, сестра-близнюк зілля Петрі як по арту, так і по ефекту. Чи можливе її повернення до гри? Побачимо.

І, звичайно ж, ми не можемо їх не згадати.

Водяні. Водяні повинні бути у Ґвінті. Чи не найочікуваніша раса. У грі Відьмак вони представлені як ворогами так і звичайними НПС. Сподіваємось її все ж додадуть, бо анонс пана Rykov під час минулих ревілів зробив нам усім боляче. В Ґвінті вони могли б бути, як серед Чудовиськ з архетипом туману (будь ласка!), так і серед Скелліге, як частина архетипу дощу (або туману).

І якщо ми заговорили про Скелліге, настав їх час.

Скелліге

  1. Ш’ееназ. Сирена з оповідання “Трохи жертовності” книги “Меч призначення”.

  2. Откел. Один з синів Гемдалля, перший ярл Гіндерсф’яля, засновник клану Геймей.

  3. Меч з орнаментом. Карта, яка колись теж була у беті гри. Трофейний нільфгардський меч, який прикрашає стіну зали якогось ярла або конунга.

Синдикат

  1. Кармен. Пассіфлора явно не відмовилась би від її допомоги.

  2. Преподобний. Один із найбільш дратуючих персонажів передмість Визіми. І чудове доповнення до Обраних Вогнем.

  3. (Петро) Могила. Лідер бандитів у Храмовому кварталі Визіми. Чи був би він гарним членом банди Горлорізів? Хто знає…

  4. Загін (наголос на А) Шмарц. Зубний лікар у Визімі. Друг Золтана Хівая, а також колекціонер різноманітних зубів як гуманоїдів, так і чудовиськ.

Епілог

На цьому в нас все, сподіваємося вам було цікаво читати наші статті по картам, які ми б хотіли побачити в грі. Пишіть в коментарях свої думки по цій темі та ставте вподобайки!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Паляниця від Бужі
Паляниця від Бужі@GwentNewsUA

Новини ГВИНТА українською

787Прочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 17 червня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається