Кінний спорт, Харків, та до чого тут Друкарня?

Я - Аліна з Харкова, всі свої 28 років спілкувалась російською. Але в 2022 році, магічним чином (чому б це, так?), відчуваю сором на нудоту від мови окупанта. Це моя тестова стаття для Друкарні, тож, розраховую на вашу підтримку.

Чому я тут? Бо я займаюсь кінним спортом.

До чого тут мова? Бо нещодавно мені потрібно було нагуглити систему оцінювання та правил змагань з Виїздки. Але більшість статей були з сайтів, повних реклами, або з посиланням на сухий пдф документ, або.. або російською. А читати щось, де на фоні майорить російський стяг - воно прям кумарить.

Мені хотілось знайти матеріал українською про виїздку, конкур, іспанську школу верхової їзди. Нажаль, не вдалось знайти такий блог, тож я подумала, чому б мені не писати про це? Це чудова нагода поширювати українську, перекладати круті статті з англійської, вивчати більше про кінний світ.

Крута ідея, але де писати? Блог в Інстаграм - треба багато візуального контенту (а мені ліньки :) + так блог не серчиться. Твіттер - дуже обмежений функціонал для статей. Ютуб? Так, мені лайк, але знімати\ монтувати я не вмію. Що ж далі?

І тут я бачу саме той Тік-Ток про Друкарню!

Дякую, тобі, Тік-Ток за круту рекомендацію. Це саме те, що я шукала.

Отже, я Аліна з Харкова, й тут, у Друкарні, я буду писати про кінний спорт українською.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Аліна
Аліна@a_horoshyk

709Прочитань
0Автори
7Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Дуже цікаво, дякую! Успіхів!!

Вам також сподобається