Книга “Четверте крило”

Привіт друзі!

я знову з вами.

я про вас не забула. Так як минулий відгук трішки вам зайшов, прийшов час поговорити про це чудове фентезі, яке попало мені в саме серденько💗 21.12 можна буде купити цю книгу, нагадую що книгу випускає видавництво КСД. З оригінальною обкладинкою та відкритим перекладом 18+.

Загалом мені дуже важко вгодити на рахунок фентезі книг, я не дуже люблю драконів в книгах, але мушу сказати що автор захопив милістю цих створінь і їхніми діалогами з головними героями. Дуже сподобалось що любовна лінія проявляється по маленьку, не зразу що “хоп” і вони вже в ліжку займаються “брудними” справами. Це доречі мені також дуже сподобалося що авторка зробила на початку що вони одне одному не подобались.

За це я авторку цілую в лоб, в губи і крепко обіймаю😅

Авторка дуже красиво описала зовнішність Вайолет і також Ксадена(Чи Зейдена, вібачте читала мовою оригіналу) також авторка не пожалкувала опису на світ наших героїв. Він дуже захоплює.

Доречі у книзі є дві карти, так щоб ви знали чому висока ціна і дуже якісний папір😉

Я скажу чесно дуже є багато насилля, крові, вбивств та іншого кровопролиття та фізичних страждань. І так, не забуваємо що в книзі є сцени 18+, вони прям дуууже гарячі🔥

Загалом коли вийшла ця книга я думала що не буду читати її тому що це не особо моє, як я і говорила - не моє це дракони. Але коли я прочитала першу сторінку я була в захваті (прочитала її за 13 годин😂) не змогла відірватись , також в книзі є дуже багато гумору що доречі мені також дуже сподобалось. Коли я прочитала першу книгу я навіть трішки порівнювала її з книгою “Безніч” Джей Крістофф та цикл книг “Із крові та попелу” Дженніфер Арментроут, є звісно трішки схожості.

Чому книга “Безніч”?

Тому що також є багато насилля я не говорю про любовну лінію, любовна лінія більш мені асоціюється зі ставленням Кастіла до Маківки(я не робила поки відгук на книгу “Із крові та попелу”, але я обов'язково зроблю, цикл загалом дуже вартий уваги)

Це не одиночна книга, це цілий цикл книг під назвою “Емпіреї” до цього циклу входять 5 книг!

Так що запасайтесь терпінням😂

Перша книга перекладена на українську мову а друга книга цього циклу знаходиться в перекладі у видавництві КСД, тобто я так думаю що після продажі першої частини КСД викладе предзамовлення другої частини.

За цей час я дуже багато побачила хейту на цю книгу, типу: я чекала більшого, або навпаки: так це ж фентезі що можна очікувати від цієї книги?

Що я скажу на це, до хейту я ставлю нормально, люди бувають різні і у них можуть бути різні смаки на книг та їх жанр. Я наприклад не люблю трилери але я їх навіть і не стараюсь читати, тому що знаю що потім в мене залишаться погані думки щодо їх авторів.

Стівена Кінна я поважаю😂

Так що друзі , оцінюємо відгук я дуже старалась і починаємо слідкувати за мною, мені буде дуууужеее приємно що це все не дарма!

Цілую в лоб і до зустрічі , прийду до вас з новим відгуком💗

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
StasiaBooks
StasiaBooks@StasiaBooks

1.9KПрочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 13 листопада

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається