Книга усі в моїй родині-вбивчі

Цікавий детектив.

Перед тим як перейти до самої книги розповім вам трохи про автора.

 Бенджамін Стівенсон

Бенджамін Стівенсон – відзначений нагородами стендап-комік та автор. Його перший роман "Грінлайт" був включений у шорт-лист премії Неда Келлі за найкращий дебютний кримінальний роман і опублікований у США та Великій Британії. Його другий роман "По той бік опівночі" увійшов до шорт-листа Міжнародної премії письменників-трилеристів за найкращу оригінальну м'яку обкладинку. Його повість "Знайди нас" стала міжнародним бестселером в аудіо книзі. Він виступав із концертами від Мельбурнського міжнародного фестивалю комедії до Единбурзького фестивалю Фрінджі. Поза сценою Бенджамін працював у видавництвах та літературних агенціях Австралії та США. В даний час він працює з деякими з найулюбленіших австралійських авторів у австралійському видавництві Curtis Brown. Він любить слухати читачів на інстаграм та фейсбук. Його третій роман «Усі в моїй родині — вбивці» став величезним бестселером і сьогодні проданий у 26 країнах світу. Незабаром він буде адаптований у великий телесеріал HBO. Він увійшов до шорт-листа премії Dymocks Book of the Year 2022 та був названий одним з найкращих кримінальних романів 2022 року за версією The Sunday Times. Продовження, Everyone On This Train Is A Suspect, буде опубліковане у 2023 році.

Українське видання

Характеристика книги

-Назва книги: Усі в моїй родині-вбивчі;

      -Автор: Бенджамін Стівенсон;

      -Рік написання: 2022

      -Кількість сторінок: 384 сторінки;

     - Видавництво: Vivat;

     - Рік видання: 2023 року.

Анотація

Кров, серійний убивця на прізвисько Чорний Язик, 267 тисяч доларів та чесна гра…

Ернест Каннінґем, а також усі члени його родини когось убили, і дехто навіть не один раз. Навіщо? Так склалися життєві обставини, про які Каннінґем детально розповість, розплутуючи чергове вбивство. Річ у тім, що під час сімейного возз’єднання на гірськолижному курорті Каннінґеми знаходять у снігу замерзле тіло з почорнілим обличчям. Убивцею може бути кожен. Але хто?

Оповідач, як і обіцяє на початку роману, дотримується «Десяти заповідей детективного роману» Рональда Нокса. Тож уважно прочитайте їх, якщо маєте намір встановити особу вбивці, перш ніж Ернест виведе його на чисту воду.

Утім фінал здивує вас у будь-якому разі, а химерна історія з майстерно вибудуваним сюжетом, убивчою іронією та чорним гумором полонить з перших сторінок.

Відгук на книгу

Книга мене здивувала з самого початку не стандартним своїм написанням. Оповідач з самого початку книги дає невеликі спойлери до сюжетної лінії і продовжує це робити впродовж всієї книги, наприклад  з перших сторінок дає нам повний перелік сторінок на яких є вбивства.

Як і було сказано в вище в історії дуже багато чорного гумору який завжди в тему. Детективна лінія прописана дуже добре, вона захоплю з перших рядків і не відпускає до кінця. А фінал справді здивує кожного я чекав всього, але точно не цього.

Автор дуже добре постарався над своєю книгою вона вийшла неймовірною. Ця книга лишиться в вашому серденьку ще на довго. Я Оцінюю цю книгу на 5із5 і раджу прочитати її кожному любителю жанру детектив. 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Назар Навацький
Назар Навацький@LOorMgRaFJzoard

Міфологія, книги, фільми.

195Прочитань
2Автори
0Читачі
На Друкарні з 17 жовтня

Більше від автора

  • Личаківське кладовище

    Державний історико-культурний музей-заповідник.

    Теми цього довгочиту:

    Львів

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається