Кохання на відстані

Уривок із роману

Так от ця історія почалася в червні 2014 року. Наші війська увійшли на територію Донецького аеродрому. Йшли важкі бої за аеропорт. Навкруги гинули молоді хлопці, які пішли добровольцями захищати цілістність нашої країни. А в маленькому селі що поряд аеропорту жила мама із дітками. Здавалося б що у цьому дивного , це життя . Олег, так його назвемо ,часто заходив до цієї маленької дружньої родини. Бо в самого десь за сотні кілометрів була донька ,за якою він дуже скучав . Бавився із дітками, вів розмови із їхньою матусею. Так зав’язалась дружба між мамою діток та вже немолодим капітаном. Яка до речі тривала до тих пір поки Олег не загинув у листопаді 2022 року .

Так війна поєднала двох зовсім не схожих людей. В неї діти ,у нього теж. Але це кохання не було взаємне, бо жінка вважала ,що спочатку дітей треба поставити на ноги, а потім уже, як Бог дасть… Хоча Олег дуже сильно покохав цю мудру жінку ,яка своїми порадами завжди могла розрадити , та підтримати. Але що поробиш… Він ,як і багато інших після АТО повернулися в свої області, але ніколи не забував свою кохану та милу подругу, сестру. Кожну неділю зідзвонювалися ,вітали один одного із святами…

Пройшли роки, і от 22 листопада 2022року жінці дзвінок. Вона підняла слухавку і почула артелерійську канонаду та свист куль і слова:

Прощай кохана, пробач як що можеш. Я тебе кохаю та буду кохати вічно. Бережи себе та діток, ви все що у мене було. І гудки…

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Г
Галина@Gala_lubomira

психолог-консультант.

849Прочитань
2Автори
5Читачі
На Друкарні з 19 травня

Більше від автора

  • Про наболіле…

    Як відбувається співпраця між МКХЧ і родичів зниклих за особливих обставин? Чому тисячі сімей живуть в невідомості...?

    Теми цього довгочиту:

    Самодопомога
  • Чи ,,Соромно бути у безпеці?

    Війна залишає незгладимий слід на життях тих, хто пережив її жахи. Серед численних психологічних проблем, з якими стикаються ветерани та мирні жителі, що вижили після бойових дій, особливе місце займає синдром «вцілілого на війні».

    Теми цього довгочиту:

    Самодопомога
  • Чому у дружин та сімей військових підвищується рівень тривожності?

    Війна в Україні ,кожен день приносить в наше з вами життя нові виклики. Наш організм, за період часу котрий іде війна, уже пристосувався до деяких стресових ситуацій. Ми втомлені , але ми живі і наша підтримка нашим військовим також потрібна.

    Теми цього довгочиту:

    Самодопомога

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається