Момент, коли я була вільною

Увага! Будуть мої особисті переживання та емоції. Це взагалі історія з мого життя.

Під впливом ностальгії за табором, хочу написати довгочит, як я створювала свій останній фанфік по Moon chai story. Точніше, під якими емоціями та який спогад мене надихнув. Я в сотий раз агресивно люблю Друкарню, бо можу викласти тут це.

Якщо коротко, то фанфік про Купальську ніч, де головні герої призналися одне одному в коханні. До цього вони стрибали через вогнище, а головний герой зловив вінок тієї, кого кохає.

Як ви вже зрозуміли, писала я під сотим впливом ностальгії за табором. 

До речі, з самого початку була присвята, але я її вирішила прибрати.

У нас було Івана Купала, й дійшла справа до стрибків через вогнище. Мене завжди зачаровували ці традиції, а тут я розумію, що вперше взагалі стрибатиму через вогнище. Страшно не те слово. Тут до мене підходить хлопець та пропонує стрибнути з ним. Нехай буде м-м-м… Юра? Йому підходить, хоч це і не його справжнє ім'я. Я взагалі в темноті його не впізнала. Ну, я погодилася… Це було таке неймовірне почуття свободи, якого я не відчувала досить довго. Ніколи його не забуду. Ще пару стрибків, а далі мене затягнули у воду. Це був найкращий день мого життя.

На наступний день ми разом тусувалися на вечірці. Як виявилося, я з ним взагалі не перетиналася за весь табір(60 людей, що ви хочете…). Ми говорили, познайомилися ближче. Він мене запросив на танець, АЛЕ ВОЖАТА ВСІ ВИГНАЛА НА ПОВІЛЬНИЙ ТАНЕЦЬ! А це ще й був передостанній день. Також прекрасний спогад. А після ми пішли на берег та просто говорили про життя. Тоді я знову відчула свободу й те, що я не одна. 

Зірки там по-особливому яскраві. З тих двох днів я неймовірно полюбила зоряні ночі. Пам'ятаю, як в таборі подивилася на нічне небо, коли з дівчатами гуляли по території. Я просто була зачарована. Ох, якби я тільки могла його сфотографувати! Та ця картина також залишилася в моїй пам'яті назавжди.

Мені цей хлопець мені не подобається, Юра для мене завжди буде не більше ніж друг(хоча ми не спілкуємося зараз), але я вдячна йому за ті почуття, які він мені подарував. Згадуючи його, на лиці з'являється усмішка.

Писала я фанфік через ці спогади. Так, я не заплітала його та не сиділа на колінах, але почнім з того, що головні герої в тому фанфіку знайомі майже рік та закохані. 

А присвята була така:"Хлопцеві, який подарував мені свободу".

Я більше ніж пів року хотіла(і хочу) повернутися в табір, щоби знову відчути, що я вільна, я не одна. Але пишучи цей довгочит, я зрозуміла, що залежить це від мене. На жаль, вдома я не вільна, але вийшовши на вулицю прогулятися на самоті, я знову відчула все те забуте, що було в таборі. Повернулася я вже з прекрасним настроєм та новими силами. У мене є люди, яким я потрібна, які потрібні мені. Я це знаю.

Коли я зустріну Юру, то просто його міцно-міцно обійму та скажу "дякую". 

Ну і на кінець процитую Симоненка:

Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю.

Цитата трапилася в печиві, яке мені подарували на День Святого Валентина. З того дня воно у мене під чохлом лежить. Чомусь вважаю, що тут доречно.

Н.О.Р

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Н.О.Р
Н.О.Р@n.o.r

Дівчина, яка любить читати

2.4KПрочитань
6Автори
31Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Знищена краса

    Знову табір. Цього року він такий незвичайний… Нові відчуття, нові друзі, нові знання. Але і знищене дещо.

    Теми цього довгочиту:

    Історія З Життя
  • Повстання мерця

    Ні, це не про апокаліпсис. Н.О.Р згадала про свій акаунт просто

    Теми цього довгочиту:

    Думки

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Я ледве не заплакала… Присвята мене знищила 💔

Вам також сподобається