Кубок України, футзал

Ну от і дочекалися поєдинку у відповідь на Кубок України🇺🇦між Spartans та Мск Харків 2.

Перший поєдинок завершився перемогою Максимусів з рахунком 2-1, гра була сповнена емоцій і класних моментів, правда без суєти не обходилося.

Саєшев, як і коуч Спартанцев Віталій Кисельов знають, що у футзалі вся команда бігає як у захисті, так і в атаці, отже вимагають від своїх підопічних схожого. Стара школа, проте командно вибігати в атаку, правда у молодших Мск це виходить краще, правда і не ідеально. Саме швидкість та якісна координація гравців може відіграти вирішальну роль у протистоянні зі Спартансом. Зазначимо, класні виконання Spartans під час створення чисельної переваги при атаці. Тут уже на автоматі награлися правильні виходи із захисту, швидкісні пересування гравців за збереження тактичного задуму.

А ось найбільшу небезпеку у команді Гайдара становлять Журавель, Кострикін, Корженко. Перші двоє часто забезпечують швидке проникнення м'яча на половину суперника.

Якщо Кострикін це мізки команди, то Корженко завершувач. У СПАРТАНС відзначимо двигунів команди-Палкуца і Пивоварова. Хлопці мають високу техніку роботи з м'ячем і часто просувають атаки за рахунок індивідуальних дій, а Сосненко та Кравченко не бояться обігравати суперників навіть в умовах їхньої чисельної переваги.

Зазначимо, що лідери МСК вимагають колективної опіки та знижують ефективність дій у разі щільної оборони суперника, яку Спартанс і забезпечать Лата та компанія.

Суперники МСК у 1 лізі хвалять колектив, відзначаючи їх стандарти та гру у 5 польових. Водночас і відзначається тактична незрілість та раптові втрати концентрації, що зумовлено малим досвідом баталій.

Наш прогноз: 2-2 з можливими суддівськими витівками, а ля як на Локо нещодавно в особистій зустрічі між цими колективами. Гарячий матч, з голом Палкуца, що стало вже доброю традицією.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Вита Ков
Вита Ков@RnS4U3XpCZLCOC9

81Прочитань
2Автори
2Читачі
На Друкарні з 6 листопада

Більше від автора

  • SkyUp Futsal (Київ): «На наступний сезон нашим завданням є перемога у Екстра-лізі»

    На сайті sport-express.ua – глобус футзалу України. Наша нова оповідь – про SkyUp Futsal, який є єдиним учасником нашого чемпіонату з двома бразильцями у складі. Нехай проміжне 6 місце команди в чемпіонаті не вводить в оману – гра команди дуже прогресує.

    Теми цього довгочиту:

    Друк На Футболках
  • По мотивам матчу Реал- Сіті

    По матчу Реалу та Манчестера хочеться відмітити, що цей рахунок, в цілому, був на совісті воротарів.

    Теми цього довгочиту:

    Футбол
  • Футбол у Полтаві.

    Ворскла і футбол.....Зійшлися 10 і 15 команда чемпіонату. Перед матчем сподівань на видовищну гру було не багато, проте він виправдав себе. Команди ніби не дуже результативні,ще і після зимової паузи програли- і полтавчани, і рівняни

    Теми цього довгочиту:

    Футбол

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається