Міфи про християнство: короткі пояснення

1.Як тільки ти станеш християнином, то всі твої проблеми зникнуть.

Може багатьом людям дуже б і хотілось не мати по життю жодних проблем, але це неможливо і розходиться з християнською думкою. Бог не обіцяв раю на землі, а тільки після фізичної смерті. Люди не можуть досягнути утопії. Але щодо того, що людина буде мати можливість вирішувати більшість своїх проблем - це правда( емоційна стабільність, надія, уникання небезпечних звичок та багато чого іншого), але при цьому це тривалий процес, який очікує якихось дій і від самої людини.

2.Християнство - це абсолютна відмова від всього, що приносить радість

Багато речей є забороненими в Біблії, це правда, але все-таки не абсолютно все ж на світі. Існують речі, які приносять радощі і нікому взагалі не приносять жодної шкоди, але серед нехристиян вони вважаються нудними в порівнянні з тим, що приносить ендорфін швидше. Спілкування, жарти, ігри, співи, танці - список продовжується, але це все не заборонено. Також сама радість є одною з дуже вважливих цінностей, які описані в Біблії, а сум навпаки забирає роки життя.

3.Усі християни досконалі люди

Цікавий факт - ідеальних людей не існує. Християни, які дійсно хочуть змінювати своє життя, намагаються бути схожим на Христа в плані особистісних якостей, але з мого та й не тільки мого досвіду можу сказати, що людина не може повністю досягти ідеалу. Людина завжди має якісь свої недоліки, але якщо людина прагне вдосконалюватися, то це вже знак того, що людина готова прощати інших, і мати якісь якості Ісуса, що дозволяє іноді їм виділятися з натовпу.

4.В усіх церквах добрі віряни, яким можна довіряти( усі віряни добрі)

Якщо казати про ідеальну церкву, то так би не мало бути. Якщо говорити про самих вірян, то ми знаємо, що не всі віряни дійсно такі, що готові вдосконалюватися та йти за Христом. Деякі віряни ходять до церкви, аби ставити свічки та молитись за свої потреби. Деякі вважають, що можна виглядати як добра людна, і тоді ти потрапиш в рай. Деякі думають, що правила в Біблії їх не стосуються, але інших так. І багато схожих людей приходять до церкви, і не завжди можна дійсно зрозуміти мотив людей. Але одна людина не є такою ж як з її групи, і якщо ви зустрічали не дуже хороших людей - це не означає, що всі такі. Це як з абсолютно будь-якою групою людей.

5.Християни не мають спілкуватися з нехристиянами

Можливо, що з деякими людьми християни будуть розривати стосунки, але не через те, що “він тепер є вищим за цю людину”. Деяке спілкування не є здоровим або може уже не мати такого ж значення для людини, яким було раніше. Але якщо дивитись на Ісуса - це взагалі було Його ідеєю почати спілкуватись з грішниками, коли юдеям було заборонено мати хоч щось мати з ними спільного. Але - не дивуйтесь, якщо християни при спілкуванні з нехристиянами можуть відмовлятися від того, що вони вважають гріховним - це кордони християнина, які він/вона не хочуть, щоб вони були порушеними.

6.Християни завжди засуджують

Існують й такі християни, але любов до ближнього є закладом християнства, але самій любові дуже тяжко навчитись, бо це треба любити людину навіть якщо вона робить жахливі речі щодо інших і щодо себе і це не є легкою справою. Тому є такі віряни, хто використовує християнство скоріше як виправдання того, аби досі відкрито не любити людей.

Вірші з Біблії для цієї статті:

  1. Любі друзі, не дивуйтеся тим тяжким стражданням, які випали на вас, щоб випробувати вашу віру. Не ставтеся до них як до чогось несподіваного. 1Петра 4:12

  2. Бо в Царстві Божому найважливіші не їжа і не напої, а праведність, мир і радість, які Дух Святий дарує нам. Хто служить Христу, живучи так, той догоджає Богу і схвалений людьми. Римлянам 14:17-18

  3. Я не маю на увазі те, що вже досягнув мети або став досконалим. Я й далі докладаю зусилля, щоб досягти того, заради чого мене вибрав Ісус Христос. Филип’ян 3:12

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Сонячна Рослинка
Сонячна Рослинка@Borshivnyk

55Прочитань
2Автори
1Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Я зараз хрещений на московський лад тому немаю відношення до бога , але приміряти різні релігії і віднайти богів або бога перехреститися або віднайти інший шлях це цікаве заняття на літо)

Вам також сподобається