Моя писемна цнота

Таки перший день знайомства з друкарнею. Цікаві дописи. Своєрідний стиль авторів. Багатогранність самого проєкту та його розвитку.

Ці всі речі спали мені на думку сьогодні, коли я вперше почав досліджувати цю самобутню атмосферу експериментальних джунглів українського стартапу. Що ж не мені розповідати про авторів лонгрідів. Більшість з вас отримали доступ до бети раніше за мене та ні ви, ні я не знаємо яке майбутнє чекає цей додаток (як і світ загалом). Я покладаю великі надії на цей проєкт і на його подальший вплив на українське суспільство. Суспільство в нас отруєне та не чим небудь, а таким собі парадоксом сучасного мислення. Хто міг подумати, що після війни з росією так багато українців не зможе відмовитися від російського та продовжуватиме спонсорувати вбивства.

Химерно чи не так?

Ця стаття була написана під час бета тесту друкарні.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Мелодист або Таки Роман
Мелодист або Таки Роман@Falsend

Любить писати щось цікаве

3.8KПрочитань
8Автори
100Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Куди я пропав і хто я

    Таки всім привіт. Ого давно я уже так не вітався. Не знаю чи ще хтось мене пам’ятає, все-таки багато нових людей прийшло на Друкарню і багато, хто пішли з Друкарні. Тому для більшості буде цікаве питання, що за нн з’явився.

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво
  • Відбиток смерті

    Всім знайомий той момент, коли вас проймає неочікуваність та жах. І особливо це стається, коли смерть зачіпає близьких.

    Теми цього довгочиту:

    Божевілля
  • Божевільні види мистецтва

    Я думаю більшість з нас пробувалися в різних видах мистецтва: малювання, писання прози та віршів, творення музики та будь-що інше. Тому хочу показати вам витвори мистецтва, якими можна захоплюватися або ненавидіти, але ніхто не заперечить, що для них потрібна справжня впертість.

    Теми цього довгочиту:

    Щось Цікаве

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Можете доповнити допис

Вам також сподобається