ДИСКЛЕЙМЕР!

Це думка лише моя думка!

Автор нікого не хотів образити!

Довгочит був зроблений у гумористичних цілях!

Всіх люблю!

Номінація: “Сродна праця”

Цікава номінація, що демонструє любов фанатів до своєї улюбленої гри, але цього року переможець був об’єктивно не справедливим. Red Dead Redemption 2 - гра, яка увага - обновлялася останній раз у 2020 році.

Сродна праця?

“Ця гра вже не нова. Давно минули ті часи, коли автори показали світу своє творіння. Однак вони виявилися дбайливими та працелюбними батьками, тож продовжують розвивати й підтримувати своє дитя. І навіть після стількох років ця гра продовжує отримувати новий вміст.”

Останній апдейт у літку 2020

А тепер інші номінанти:

Кожна з цих ігор, крім переможниці обновляється з регулярною періодичністю.

Буду говорити за ігри, які сам у свій час грав. Deep Rock, який дає можливість безкоштовно отримати батлпас. Має чудову підтримку з частими обновленнями. Apex - який добавляє, що сезону нових легенд і зброю, карти та нові режими. ПРОГРАЛИ рокстарам, які давно поклали гвинт на свою гру, надаючи перевагу дійній корові GTA 5. Онлайн RDR2 помер, навіть не народившись, все стало наскільки погано, що мультиплеєр продавали окремо від самої гри. У самій грій засіли чітери, що не є новинкою для ігор рокстар.

Якби у RDR 2 були також літаючі машини, гадаю гра би мала більший онлайн.

А взагалі, коли чекати RDR RP? мені, що самому Дикий Захід колонізувати?

Так чому виграла RDR2?

Просто велика фанбаза і упізнаваність серії. Люди проголосували за гру, бо більшість насолодилися сюжетною кампанією, яка не має жодного відношення до цієї номінації. Будь-яка гра, що програла цю номінацію, спокійно закине зашиворот RDR2 онлайн по обновленням та контенту, але ж здоровий глузд не завжди виграє.

Абурдність ситуації, думаю не варто пояснювати. Йдемо далі!

Номінація: «Неймовірний візуальний стиль»

Неймовірно спизджений BioShock.

“Завданням візуального стилю не є точне відтворення реальності (хоч це й благородна мета)… Натомість він має надати грі неповторного вигляду і відчуття, з якими можна цілком і повністю поринути в неї.”

Ну як, поринули в совок, який зміг?

Без коментарів

Враховуючи, що переважна більшість аудиторії Steam - це вестерни, які “надихаються” совком, не дивно, що виграв цей висер ігрової індустрії. Для когось совок це “вайб”, а для когось концтабори та репресії, проте, не будемо вдаватися у політоту, ігри ж “внєпалітікі”. Давайте відкинемо свою неприязнь до цього “нєчта” і подивимося об’єктивно. Візуальний стиль цієї гри відверто слабкий. Потужний даунгрейд графіки, неосовок з кривими роботами та “сестрички” на яких текла слина у підлітків. Вцілому, вважаю, що саме й “сестрички” й затащили всю гру і змогли просунути Атомік у цю номіцію. А ще росня, яка пишається єдиною тріпл А грою за десятиліття. Знову ж таки, жодного здобутку, лише сліпе шапкозакидательство. Той випадок, коли виграє не справді найдостойніша гра, а та, яка просто має найбільше населення серед номінантів. Признаємось чесно, у жодного американця чи француза не буде бажання проголосувати за гру, тільки тому що вона “своя”, гравець буде дивитися на об’єктивні фактори. Але росіянчікі, які сидять через kz регіон вирішили заклікати Атомік, бо цей шедевр єдине, що в них є. Дивно, що не виграла Русь проти Ящерів. Чекаємо на легендарну Смуту, що візьме гру року.

А я нагадую, що одині з монімантів мав такий візуал….

High On Life
Darkest Dungeon® II

Номінація: «Найбільш інноваційний ігролад»

“Дизайнери цієї гри стоять на передовій креативної експериментальності та розширюють вашу уяву новою заворожливою взаємодією зробити новий Скайрим, ой тобто.. паморочливими сюрпризами. Ця гра захоплювала, надихала й розважала з небаченою раніше новизною.”

Starfield - КУПИ СКАЙРІМ!

Те відчуття, коли наскільки не було з чого вибрати, що виграло Зоряне Поле

Найпровальніша гра Бісєдкі, евер форевер. Більшу частину гри ви будете грузитися на локацію. Безшовний космос наскільки реалістичний, що у нього нічого не має!

Хочеш політати на кораблі? А може ти ще хочеш TES6? Ти ба, які ми балувані! ХАХАХАХАХАХАХАХ. Ну ви зрозуміли.

Проривний геймплей 2011 року. Нейронка не затащила в генерацію, тому грайте в Скайрим краще і буде вам щастя.

Отже!

Як ми бачимо інколи голосування у номінаціях, як голосування у РФ, ніби є, але перемагає, той кого найбільше знають.

Добре, добре, я зрозумів, більше не буду гуморески казати, все таки я не стендапер.

Ну принципі, іншими переможцями я задоволений, особливо цим пупсиком:

1 переможець - 42 лузера!

Гаразд, розкусили, я просто не вгадав у інших номінаціях переможця і проголосував за тих, хто програв. Ох ви ж догадливі….

Дякую за увагу!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Storm
Storm@ratel

Письменник.

3.1KПрочитань
1Автори
20Читачі
На Друкарні з 28 червня

Більше від автора

  • Що могло замінити Call of Duty? 2.

    Продовжую розповідати про ігри, які хотіли у свій час повторити успіх всім відомої Call of Duty.

    Теми цього довгочиту:

    Ігри
  • Total War Warhammer - половина гри одразу, половина в DLC

    На свій жаль помітив, що в нашому сегменті не має жодного висвітлення про гру Total War Warhammer ( 2016 ), тому вирішив це виправити і зробити огляд на цю фентезі стратегію.

    Теми цього довгочиту:

    Warhammer

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається