Найкращий мультфільм українського виробництва - ви будете здивовані!

Намагаючись трохи відпочити від роботи, вирішив подивитися якийсь мультфільм. Знаєте, фільми інколи своїм намаганням впхнути у вас мораль, ніфіга не розслабляють. Тип паче тут в кінематографі то й діло всі про “Мавку” нашу говорять, так і дійшли думки до української мультиплікації.

Знаходячись в пошуках, я випадково натрапив на такий мультфільм як “Віктор Робот” 2020 року випуску. Роботи, фантастика, пригоди і тому подібне привернуло мою увагу, очікував щось в стилі мультику “Роботи” 2005 року (хто пам’ятає, поаплодуй 10 разів).

Трейлер до мультфільму Віктор Робот

Так ось, взяв пачку чіпсів, літрову пляшку коли та увімкнув на телевізорі. Кілька разів кліпнув очима… і все, вже йдуть титри! Не розуміючи, що сталося, передивився мультфільм.

Знали б ви, наскільки крутезний та неймовірний виявився мультфільм “Віктор Робот”.

Віктор_Робот (2021) - дивитися онлайн в хорошій якості на Sweet TV
Віка, крихітний Віктор-робот та дід Марк’ян

Гадаєте, що вас “Мавка. Лісова пісня” (2023) здивує? Е ні, цей продукт, на мою думку, робився для заробітку.

“Віктор Робот” - це повнометражний анімаційний фільм (1 година 20 хвилин), який розповідає про дівчинку Віку, яка випадково зустрічає крихітного робота Віктора, що втікає з власного міста через страх бути утилізованим.

Неймовірна анімація, прекрасний сюжет, достойний рівень екшену та доросла мораль в мультфільмі вразили мене настільки сильно, що я ще кілька разів передивлявся його.

Це історія, де від початку ставиться питання - а хто така людина? чи може людина жити без серця? чи може робот мати почуття і так далі?

Не хочеться багато писати - це мультфільм, який дійсно змусив мене повірити в те, що сучасна українська школа мультиплікації ніскільки не гірша за голлівудську чи європейську.

Прекрасно створені образи, характери героїв. В кожного є зрозуміла мотивація, в мультфільмі нема ніяких провисань чи інших речей, щ псують враження від перегляду.

Дивіться другий тизер українського мультфільму "Віктор Робот" про далеке  майбутнє | Розваги | ЛІГА.Life
Розшукний лист Віктора-робота

Так, це маловідома робота, хоча і випускалась в кінотеатрах. Просто серце кров’ю обливається, коли починаєш читати про виробництво цієї прекрасної роботи. Річ в тому, що весь період реклами цього шедевру був провалений, від слова зовсім. Ні тобі рекламних постерів, плакатів в кінотеатрах. Навіть трейлер в кінотеатрах, перед і до перегляду чогось іншого, не показували.

І мені надзвичайно шкода, що цей мультфільм, який на голову кращий та цікавіший за популярну “Мавку. Лісову пісню” не може набрати відповідну аудиторію.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Євген Палашинський
Євген Палашинський@palash

21.4KПрочитань
3Автори
151Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (5)

це все звісно добре, але найкращий мультфільм був про пса патрона

Вам також сподобається