Not in love, Алі Гейзелвуд

Not in Love by Ali Hazelwood: 9780593641040 | PenguinRandomHouse.com: Books
Обкладинка книги

Раптом ви в останній час не чули від мене криків “йобана русня”, то це тільки через цю книгу. Я зібрала весь Aliverse у вигляді STEM, шахів та вампірів і з експертністю можу заявити, що це найгірша книга Алі Гейзелвуд.

Герої

Погнали з головної героїні. Ру Зіберт, інженерка, закрита людина, має травму пов’язану з батьками (знову?), висока, раніше була атлеткою. Максимально ніяка персонажка, ми не знаємо майже нічого про неї, окрім любові до науки та рослин. Інші героїні мають особистість, характер та якийсь опис.

Алі Кілгроу не краще. Колись навчався на інженерії, зараз працює в фінансах разом з друзямі, закрита людина, має травму пов’язану з батьками, високий, раніше був атлетом. Він нудний, він душний, він нецікавий.

Причому чим далі я читала, тим менше мені подобалися герої. В них майже немає мотивації, а якщо і є, то вона або не є актуальною, або є побочкою сюжету. І вони ніяк не взаємодіють ні з собою, ні з навколишнім середовищем.

Стосунки

Я забороняю персонажам їбатися, реально. По-перше, де попередження про це? Вибамчте, я не хочу читати сцени сексу заради сцен сексу, в мене якщо що є для цього АО3. Не знаю хто порадив авторці написати SMUT книгу, але це було погано.

Через відсутність характерів у героїв, їх стосунки абсолютно ніякі. Вони розвиваються якимись ривками і буквально зав’язані “ми не можемо бути разом, це зрада Флоренс, опа іди сюда, будемо переходити в горизонтальне положення”. Причому взагалі не зрозуміло чому їх так тягне один до одного, бо так сталося, гаєчка знайшла болтік.

Про друзів головних героїв ми ще менше знаємо, аніж про них самих. Це просто інструменти сюжету, їх можна замінити на картонки чи Сірі. І через це всі конфлікти взагалі нецікаві, тобі все одно на трагедію з патентом чи компанією.

Сюжет

Герої знайомляться в додатку для one night stand, він обривається неприємною ситуацією, Алі так і не дізнається ім’я Ру. На наступний день Ру дізнається, що в компанії, де вона працює, проблеми. І причиною проблем є Алі та його компанія, яка купила частку акцій чи шось таке, і тепер перевіряє роботу Кляйн, аби захапати компанію собі. А потім зрада безпринципна тварина, Поліна, я на колінах.

Нудно, нецікаво, взагалі не запам’ятовується. Сцени сексу непотрібні, погані, я книгу для романтики взагалі починала читати. Я не розумію хто цільова авдиторія ціїє книги і чому раптово саме така книга вийшла у Алі Гейзелвуд.

1,5 зірочки з 5, бо я вже більше не можу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Марічка балакає
Марічка балакає@marichkabalakae

Читаємо, пишемо, кричимо

1.2KПрочитань
10Автори
30Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

  • Віконт, який кохав мене. Джулія Квін

    Коротко про другу книгу з серії про Бріджертонів і чому "Віконт, який кохав мене" краще у вигляді серіалу

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Я і Фелікс

    Фільм знято за мотивами книги “Хто ти такий” Артема Чеха. Сама книга є частково автобіографічною, а над фільмом разом з Іриною Цілик працював Артем Чех та їх син. То ж фільм можна вважати ще одним поглядом на історію зростання Тимофія та його стосунків з Феліксом.

    Теми цього довгочиту:

    Фільми
  • Три книги про фемінізм та жінок

    Підбірка книжок про фемінізм, гендер та жінок починає ставати традиційною в моїх соціальних мережах і мені це подобається. Три книги про фемінізм та жінок до 8 березня

    Теми цього довгочиту:

    Фемінізм

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається