Новий майнінг Time Farm, фармим крипту безкоштовно!

Про розробника Chrono.tech

Chrono.tech Австралійська компанія заснована в 2016 році та надає рішення для процесу найму, оплати праці та управління персоналом, все це на базі блокчейну.

В той же час, laborX це сайт-портал для фрілансерів від chrono.tech. Сервіс організовує роботу клієнтом та замовником за допомогою угод, заснованих на смарт-контрактах. Платежі між партнерами проводяться в криптовалюті, і спрощують вирішення спорів у разі будь-яких розбіжностей.

Chrono.tech вибудував вже цілу екосистему продуктів, починаючи від власної гібридної біржі TimeX, PaymentX для зручної оплати криптовалютою, закінчуючи власним токеном $TIME, який використовується у власних продуктах компанії та торгується на багатьох біржах.

Що таке Time Farm?

Time Farm додаток для збільшення продуктивності та фарма токенів $SECOND. Засновником програми є Сергій Сергієнко, який і є CEO chrono.tech. Гра запустилася кілька днів тому і зібрала вже понад 2 млн. гравців. На даний момент з функціоналу лише фарм токенів кожні 4 години, запрошення друзів та виконання соціальних завдань. Але вже є roadmap на майбутнє:

Нові ігрові механіки та покращенняРеальне використання токенаЛістинг на біржах та обмінникахНові продукти в екосистеміСтейкінгНагороди за відданість

Як почати грати

Переходимо в бота та отримуємо вітальний бонус у 30.000 токенів

Нас вітає мінімалістичний дизайн головної сторінки з пісочним годинником по центру, та кнопку знизу для збору фарма

На другій сторінці міститься список виконання соціальних завдань

Підсумок

Цікавий проект із відомими засновниками та реальною підтримкою спільноти. Продукт тільки запустився, має гарний план розвитку. Лаконічний дизайн, що не навантажує очі. Все це означає, що Time Farm успішний проект і зараз хороша можливість почати збирати токени від фінтех-компанії з багаторічним досвідом у сфері.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

76.8KПрочитань
0Автори
36Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

  • Лістинг TapSwap переноситься, останні новини проекту

    У нас для вас є погані і справді добрі новини одночасно: наша команда вирішила перенести дату лістингу Тап Свап та заходу щодо обміну акцій на токени. Ви можете спитати, що в цьому хорошого? Просто FUD?

    Теми цього довгочиту:

    Tapswap
  • Corn battles - нова гра, де можна буде заробити криптовалюту та nft.

    Схоже, що ера простих тапалок починає свій поступовий захід сонця, стартує все більше і більше ігрових проектів з куди складнішими і цікавішими механіками. Серед таких і наш герой Corn Battles!

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Огляд ігрового бота Chick Coop у Телеграм: аналог Ноткоін

    Хто з нас не мріє про заробіток, граючи у захоплюючі ігри? Зустрічайте Chick Coop, унікальну гру, яка не тільки бавить, а й дозволяє заробляти реальні гроші. У цій статті ми докладно розберемо ключові моменти та механіки гри, яка вже встигла завоювати серця багатьох користувачів.

    Теми цього довгочиту:

    Chick Coop

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається