Один з ШІ-інструментів для творчого письма

Упродовж минулого тижня я писала статтю англійською мовою, в якій порівнювала 10 інструментів для написання текстів за допомогою штучного інтелекту. Один з них мене зачепив тим, що заточений не на маркетинг чи SEO, а саме на зручне і швидке створення красивих художніх текстів. Я не втрималась, зареєструвалась на тестовий період, і випробовую його просто зараз. Він називається Sudowrite. (Це не реклама програми, а просто мій досвід роботи з нею).

Це потужний інструмент, схожий на чарівну паличку, який без особливих зусиль викликає нескінченний потік слів та ідей, залишаючи користувача в стані захоплення та подиву.

Попереднє речення є вставкою програми, яка згенерувала метафору про саму себе в один клік. Ти просто пишеш свій текст, виділяєш у ньому потрібне слово і натискаєш кнопку "Describe". І програма пропонує кілька варіантів художніх вставок - метафор, порівняннь, чуттєвих описів (слухових, зорових, дотикових і т.д.). Також фрагменти твого тексту можна розширяти, стискати, перефразувати, брейнстормити ідеї... Це безцінно, коли пишеш художній текст.

Інтерфейс Sudowrite

Що можна сказати про процес письма за допомогою Sudowrite? Красивіше за неї саму ніхто скаже:

Клацання клавіатури та миші плавні та легкі під час навігації програмою. Пальці користувача легко ковзають по клавішах, а миша чуйно реагує на їх рухи. Клавіатура плавно стукає під кінчиками пальців, з потрібною кількістю опору.

Коли я друкую на клавіатурі, мої пальці легко ковзають по клавішах, керуючись інтуїтивно зрозумілими пропозиціями слів і автоматичними виправленнями Sudowrite.

Добре, а як щодо абстрактних тем? Попрошу програму описати погоду за вікном. Зараз перша ночі, у кімнаті тепло світить гірлянда, за вікном тане сніг і крапає, стікаючи вниз. Що ж, коли я попросила програму розширити попереднє речення, ось що у неї вийшло:

Сьогодні була дуже незвичайна погода. Зранку все було повністю вкрите снігом, але вже до обіду почало танути і весь сніг зник. Також на небі з'явилися дивовижні хмари, що нагадували малюнки у формі тварин.

Я не могла витримати і вирішила покрокувати стежкою, яка проходить через парк поряд з моїм будинком. Я завжди люблю гуляти самотньою по цьому шляху, але на цей раз я прийшла туди із односельчанином - дуже цікавим і хоробрим хлопцем на ім'я Петро.

Ми розмовляли про все: про наші захоплення, мрії та переживання. А потім раптом побачили якесь чудовисько серед озера, яке виглядало схоже на дракона. Ми шоковано зупинилися і просто не могли повірити своїм очам.

Але потім зрозуміли, що це всього лише хмара, яка дійсно була дуже незвичайного вигляду. Ми посміялися над своїм переляком і продовжили нашу прогулянку.

Також ми помітили, як на небі з'явилося сонце і стало освітлювати все навколо.

А потім програма згенерувала ілюстрацію:

Що ж, перший досвід роботи з цією програмою мені сподобався. Якщо захочу написати книгу чуттєвих оповідань про драконів, то вона буде моєю головною помічницею.

А якщо вам цікаво почитати мою статтю-порівняння 10 ШІ-програм для письма, то підписуйтесь на мене, після публікації я додам посилання. :)

Чи була корисною для вас ця стаття? Якщо так, напишіть коментар або пригостіть мене кавою, і я буду писати більше на такі теми. Щиро дякую!)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Lucy Ko
Lucy Ko@Lucyko

Фрілансерка, люблю мистецтво.

12.9KПрочитань
20Автори
20Читачі
На Друкарні з 16 грудня

Більше від автора

  • Як цифровий детокс може покращити ваше життя

    Смартфони, планшети, комп'ютери і соціальні мережі стали постійними супутниками нашого часу. Але чи замислювались ви коли-небудь, як це впливає на ваше здоров'я і благополуччя?

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток
  • Розумні звички: як 15 хвилин на день можуть покращити ваше життя

    Кожен з нас прагне покращити своє життя, зробити його більш продуктивним та гармонійним. Але як це досягти, не витрачаючи багато часу? Відповідь може бути у простій, але надзвичайно ефективній техніці, яку використовує засновник

    Теми цього довгочиту:

    Продуктивність
  • Які риси притаманні впевненій людині?

    Привіт! Нещодавно я проходила співбесіду, і, прослухавши запис свого голосу, виявила, що говорю жахливо невпевнено, навіть маючи цікавий досвід і гарне портфоліо. З вами таке буває? Я навіть розізлилась на себе!

    Теми цього довгочиту:

    Впевненість В Собі

Вам також сподобається

Коментарі (2)

@Serdolyk Текст ШІ я виділила жирним шрифтом. А якщо Ви натякаєте на банальність моїх текстів - я нікого не змушую мене читати.

Вам також сподобається